18 yaş altı kart tavsiyesi

Talha0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 16. yaşındayım banka kartı cıkartmayı düşünüyorum. Bana mobil bankacılıka girecek banka kartı lazım. Hangi banka izin veriyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm bankalar veli ile almaya gidersen mobil bankacılık hesabı olan banka kartı veriyor.

Veriyorlar ama kullanamıyorsun büyük ihtimal İş Bankası'na kayıt olup Nays kullanabilirsin borç alamıyorsun sadece.

Veriyorlar ama kullanamıyorsun büyük ihtimal İş Bankası'na kayıt olup Nays kullanabilirsin borç alamıyorsun sadece.

Nasıl kulanamıyorum anladığım kadarıyla mobil bankacılığı kullanamıyorum?

Nasıl kulanamıyorum anladığım kadarıyla mobil bankacılığı kullanamıyorum?

Yaş sınırından dolayı biri sana para gönderebiliyor sadece sen gönderemiyorsun borç alamıyorsun vs çoğu şey kilitli.

Merhaba 16. yaşındayım banka kartı cıkartmayı düşünüyorum. Bana mobil bankacılıka girecek banka kartı lazım. Hangi banka izin veriyor acaba?
Akbank'ta her türlü mobil bankacılık işlemini yapıyordum. Para gönderme, yatırım işlemleri, doviz hesabı, döviz alım-satım. Ama müşteri temsilcisine asla bağlanmıyor. Yani mobil bankacılık şifrenizi unutursanız veli ile beraber şubeye gitmeniz gerekiyor. Kampanya konusunda da 18 yaşından büyük abim, annem ve babamla karşılaştırdığımda bana daha az kampanya veriyor gibi bir "vibe" aldım. Çok emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…