18 yaş altı kart var mı?

Makaleler
2
Merhaba;
Yaşım gereği kredi kartı alamıyorum. Bu yüzden Paybyme almıştım. Ama D&R'de bile geçmeyen kart bir işime yaramadı. İşbankası'nın İlk İmza diye kartını almaya karar vermiştim ama oda Maestro olduğu için internette geçmiyor. Bildiğiniz bir kart var mı bütün sitelerde geçen?

Ben de İninal Kart kullanıyorum. Şu zamana kadar hiç bir sorunum olmadı.

Bu konu başlığındaki tüm kitapları İninal kart ile Hepsiburada ve D&R adlı iki siteden sipariş verdim. Hiç bir sorun çıkmadı. Bundan önce de Cahillikler Kitabı serisinin 3'ünü sipariş etmiştim. Ve bunların haricinde 1 kulaklık, 1 micro sd kart ve 1 Casio saat siparişi verdim. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Sadece kartımın şifresini bankamatikten değiştirdikten sonra bir müddet beklemek gerekiyor sanırsam.

Şunu da söylemek istiyorum. Dışarıdan aynı saati almaya kalkınca 150 TL civarı fiyata patlıyor neredeyse ama internet alışverişinde aynı saati Hepsiburada ile 50TL küsür fiyata sahip olabiliyorsun. Tabi güvendiğin siteden almalısın. Yani imkanınız varsa dışarıdan alıp fazladan para vermektense internet alışverişleri çok daha cazip geliyor. Saat değil tabi ki aldığım kitaplar bile dışarıda 10 TL farkla satılıyor. İninal kartı kullanmamın nedeni kredi kartlarını sevmemem ve hiçbir bankanın dırdırına katlanmak istemediğim için bu kart daha cazip geldi. Onun yanında kredi kartım olsa bile internete girmek pek güvenilir gelmiyor hangi site olursa olsun. Günümüzde en olmayacak yerden bir patlak oluveriyor. Ve teknoloji çağını yaşıyorken internet alışverişinde ininal kartı şimdilik en iyisi. Kart çalınsa bile içindeki paraya olur olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…