J Jerix06 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Merhaba. Bu yaz tahtakale markette çalışmak istiyorum. Yaşım 17 kasiyer olarak çalışabilir miyim yoksa reyon görevlisi vb olarak mı çalışabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Merhaba. Bu yaz tahtakale markette çalışmak istiyorum. Yaşım 17 kasiyer olarak çalışabilir miyim yoksa reyon görevlisi vb olarak mı çalışabilirim?
Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 25 Haziran 2024 #2 Jerix06 dedi: Merhaba. Bu yaz tahtakale markette çalışmak istiyorum. Yaşım 17 kasiyer olarak çalışabilir miyim yoksa reyon görevlisi vb olarak mı çalışabilirim? Genişletmek için tıkla... Aile izni ile hafif işlerde çalışabilirsin diye biliyorum ailenin rızası olduğuna dair bir belge imzalıyor ailen.
Jerix06 dedi: Merhaba. Bu yaz tahtakale markette çalışmak istiyorum. Yaşım 17 kasiyer olarak çalışabilir miyim yoksa reyon görevlisi vb olarak mı çalışabilirim? Genişletmek için tıkla... Aile izni ile hafif işlerde çalışabilirsin diye biliyorum ailenin rızası olduğuna dair bir belge imzalıyor ailen.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 Çok kurumsal firmalarda çalışabileceğini düşünmesemde şehrinin içersinde küreselleşmemiş yeRlerde çalışabileceğini düşünüyorum
Çok kurumsal firmalarda çalışabileceğini düşünmesemde şehrinin içersinde küreselleşmemiş yeRlerde çalışabileceğini düşünüyorum
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2024 #4 Barış Tanyeli dedi: Aile izni ile hafif işlerde çalışabilirsin diye biliyorum ailenin rızası olduğuna dair bir belge imzalıyor ailen. Genişletmek için tıkla... Aileyle ilgili problemler varsa çalışmanıza izin vermezlerse kurumsal olmayan bir yere girin sigortasız çalıştırırlar sıkıntı olmaz 15 yaşında çalışıyordum ben
Barış Tanyeli dedi: Aile izni ile hafif işlerde çalışabilirsin diye biliyorum ailenin rızası olduğuna dair bir belge imzalıyor ailen. Genişletmek için tıkla... Aileyle ilgili problemler varsa çalışmanıza izin vermezlerse kurumsal olmayan bir yere girin sigortasız çalıştırırlar sıkıntı olmaz 15 yaşında çalışıyordum ben