G GeleceğinDoktoru Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 261 7 Şubat 2023 #1 17 yaşındayım ve kendim hastaneye gidip kuduz aşısı olabilir miyim?
G gokmencan Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 390 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #2 Yasalara göre hayır fakat bazı hastaneler yapıyor acil vs. dersin kuduz olma ihtimalım var vs.
1Hydrogen1 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 241 7 Şubat 2023 #3 GeleceğinDoktoru dedi: 17 yaşındayım ve kendim hastaneye gidip kuduz aşısı olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam kuduz çok önemli bir mesele. Zamanında aşı olmazsanız sonu ölüme kadar gider. Bence her ihtimale karşı bir büyüğünüzle gidin.
GeleceğinDoktoru dedi: 17 yaşındayım ve kendim hastaneye gidip kuduz aşısı olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam kuduz çok önemli bir mesele. Zamanında aşı olmazsanız sonu ölüme kadar gider. Bence her ihtimale karşı bir büyüğünüzle gidin.
G GeleceğinDoktoru Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 261 7 Şubat 2023 #4 Köpek tırmalamasından kuduz olunur mu kanatacak şekilde tırmalamadı kendi köpeğim. Kuduz aşısı yok köpeğimin.
Köpek tırmalamasından kuduz olunur mu kanatacak şekilde tırmalamadı kendi köpeğim. Kuduz aşısı yok köpeğimin.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #5 Olabilir. Ben 4 yıl önce (13 yaşında) bile olmuştum. Kedi elimi tırnaklamıştı bayağı kanamıştı. Bir form imzalatıyorlar. Ama yanında velin de olması lazım. O da imzalıyordu yanlış hatırlamıyorsam. İmzalarsanız yapılıyordu.
Olabilir. Ben 4 yıl önce (13 yaşında) bile olmuştum. Kedi elimi tırnaklamıştı bayağı kanamıştı. Bir form imzalatıyorlar. Ama yanında velin de olması lazım. O da imzalıyordu yanlış hatırlamıyorsam. İmzalarsanız yapılıyordu.
G gokmencan Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 390 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #6 Durum nedir hocam, aşı oldunuz mu ?
G GeleceğinDoktoru Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 261 9 Şubat 2023 #7 gokmencan dedi: Durum nedir hocam, aşı oldunuz mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır, köpek kendi köpeğim olduğu için olmadım.
gokmencan dedi: Durum nedir hocam, aşı oldunuz mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır, köpek kendi köpeğim olduğu için olmadım.