Queshen Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 Yer Marseille, France 27 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, 17 yaşında kripto alım satımı yapılabilir mi? BtcTurk'den yapabilirsin diyenleri gördüm lakin emin olamadım deneyimli olanlarin fikirlerini bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, 17 yaşında kripto alım satımı yapılabilir mi? BtcTurk'den yapabilirsin diyenleri gördüm lakin emin olamadım deneyimli olanlarin fikirlerini bekliyorum.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #2 15 yaşında çocuklar da yapıyor, yapabilirsin.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 27 Eylül 2023 #3 Bazılarında 18 yaş sınırı var, bazılarında 13 yaş üstü herkes alabiliyor. Değişkenlik gösteren bir durum.
Bazılarında 18 yaş sınırı var, bazılarında 13 yaş üstü herkes alabiliyor. Değişkenlik gösteren bir durum.
Fifacı İcardi Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 636 Yer Madrid 27 Eylül 2023 #4 Queshen dedi: Arkadaşlar merhaba, 17 yaşında kripto alım satımı yapılabilir mi? BtcTurk'den yapabilirsin diyenleri gördüm lakin emin olamadım deneyimli olanlarin fikirlerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz.
Queshen dedi: Arkadaşlar merhaba, 17 yaşında kripto alım satımı yapılabilir mi? BtcTurk'den yapabilirsin diyenleri gördüm lakin emin olamadım deneyimli olanlarin fikirlerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz.
5 561816 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 902 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Eylül 2023 #5 534747 dedi: Bazılarında 18 yaş sınırı var, bazılarında 13 yaş üstü herkes alabiliyor. Değişkenlik gösteren bir durum. Genişletmek için tıkla... Hangileri söylesenizde bizde nemalansak.
534747 dedi: Bazılarında 18 yaş sınırı var, bazılarında 13 yaş üstü herkes alabiliyor. Değişkenlik gösteren bir durum. Genişletmek için tıkla... Hangileri söylesenizde bizde nemalansak.
Queshen Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 Yer Marseille, France 27 Eylül 2023 #6 534747 dedi: Bazılarında 18 yaş sınırı var, bazılarında 13 yaş üstü herkes alabiliyor. Değişkenlik gösteren bir durum. Genişletmek için tıkla... Örnek verebilir misiniz platforma? Fifacı İcardi dedi: Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dogum tarihini girince sıkıntı cikariyor. dogum tarihini farkli girsem sorun olur mu? snageX dedi: 15 yaşında çocuklar da yapıyor, yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dogum tarihinde sikinti cikariyor farkli dogum tarihi girsem sorun olur mu?
534747 dedi: Bazılarında 18 yaş sınırı var, bazılarında 13 yaş üstü herkes alabiliyor. Değişkenlik gösteren bir durum. Genişletmek için tıkla... Örnek verebilir misiniz platforma? Fifacı İcardi dedi: Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dogum tarihini girince sıkıntı cikariyor. dogum tarihini farkli girsem sorun olur mu? snageX dedi: 15 yaşında çocuklar da yapıyor, yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dogum tarihinde sikinti cikariyor farkli dogum tarihi girsem sorun olur mu?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #7 Queshen dedi: Dogum tarihinde sikinti cikariyor farkli dogum tarihi girsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İleride kimlik onayı isterse olur. Cüzdanlar aracılığı ile işlem yapın.
Queshen dedi: Dogum tarihinde sikinti cikariyor farkli dogum tarihi girsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İleride kimlik onayı isterse olur. Cüzdanlar aracılığı ile işlem yapın.
Queshen Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 Yer Marseille, France 27 Eylül 2023 #8 snageX dedi: İleride kimlik onayı isterse olur. Cüzdanlar aracılığı ile işlem yapın. Genişletmek için tıkla... kayit olurken tc ve dogum tarihi istiyor kimlik dogrulamasindan kastiniz nedir? ve onerebileceginiz cuzdan var mi?
snageX dedi: İleride kimlik onayı isterse olur. Cüzdanlar aracılığı ile işlem yapın. Genişletmek için tıkla... kayit olurken tc ve dogum tarihi istiyor kimlik dogrulamasindan kastiniz nedir? ve onerebileceginiz cuzdan var mi?
LuppyN Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 132 27 Eylül 2023 #9 534747 dedi: Bazılarında 18 yaş sınırı var, bazılarında 13 yaş üstü herkes alabiliyor. Değişkenlik gösteren bir durum. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi platform 13 yaş üstü alıyor söyleyebilir misiniz acaba?
534747 dedi: Bazılarında 18 yaş sınırı var, bazılarında 13 yaş üstü herkes alabiliyor. Değişkenlik gösteren bir durum. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi platform 13 yaş üstü alıyor söyleyebilir misiniz acaba?
Queshen Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 Yer Marseille, France 6 Aralık 2023 #10 Arkadaşlar yardımcı olabilecek birisi var mı?