POİSON KİNG Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 BtcTurk'ya da Binance nereden açarım?
stafret Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 23 Ocak 2025 #2 Aile fertlerinin tclerini kullan ben öyle yapıyordum o yaşlar da
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.394 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 23 Ocak 2025 #3 18 yaşın altında olduğun için açamazsın.
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 23 Ocak 2025 #4 POİSON KİNG dedi: BtcTurk'ya da Binance nereden açarım? Genişletmek için tıkla... Ebeveynlerinin T.C. Kimlik numarası ile açman mümkün fakat bu sefer de şöyle bir sıkıntı doğuyor çektiğin ve yatırdığın paralar T.C.'sini kullandığının kişine olan bir hesaba atılıyor sadece
POİSON KİNG dedi: BtcTurk'ya da Binance nereden açarım? Genişletmek için tıkla... Ebeveynlerinin T.C. Kimlik numarası ile açman mümkün fakat bu sefer de şöyle bir sıkıntı doğuyor çektiğin ve yatırdığın paralar T.C.'sini kullandığının kişine olan bir hesaba atılıyor sadece
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.346 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #5 POİSON KİNG dedi: BtcTurk'ya da Binance nereden açarım? Genişletmek için tıkla... Bitget Wallet te KYC sistemi yok ama kafaya göre alma satma var mı bilmiyorum.
POİSON KİNG dedi: BtcTurk'ya da Binance nereden açarım? Genişletmek için tıkla... Bitget Wallet te KYC sistemi yok ama kafaya göre alma satma var mı bilmiyorum.