18 yaş altı kripto para alabilir mi?

AdmoSegat

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhabalar arkadaşlar ben kripto para işine girmek istiyorum.
Ancak aklıma takılan sorular var
-Mesela ben 18 yaş altında olup kripto para oynayabilir miyim? Açıkçası ailemin izni var. Yani hesap oluşturur iken ebeveyninim T.C'sini girsem problem olur mu? Ama şöyle bir şey var ebeveynimin T.C'sini girsem bile banka kartı bana ait yani banka kartında kayıtlı olan T.C benim ama hesap oluştururken ki farklı bir T.C orada çakışır mı?

Kriptoborsalarına hangi T.C ile kaydolursan sadece o T.C kimliğe kayıtlı kredi kartını kullanabilirsin. Ben 16 yaşındayım 1 yıldır Mining+ Kripto işleriyle uğraşıyorum. Annem üzerinden.

Kripto para oynamak ne oluyor? Kumar mı oynanıyor anıyorsun?
Hocam instagram'dan görüyorlar işte şu parayı x tarihte alsaydın şuan milyarderdin diye herkes bir bilgi birikimi olmadan atlıyor. Sonra? Hüsran.
İndikatör bilmeden, formasyonları öğrenmeden, teknik analiz yapmayı bilmeden balıklama girmeyiniz. Yatırımlarınızı riske atabileceğiniz bir platformdur kriptolar.

Kripto para oynamak ne oluyor? Kumar mı oynanıyor anıyorsun?

Pardon yanlış telaffuz ettim.

Instagram'dan vesayire görmedim gereksiz bir iltifat atmışsın.
Ben çevremden görerek girmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon yanlış telaffuz ettim.

Instagram'dan vesayire görmedim gereksiz bir iltifat atmışsın.
Ben çevremden görerek girmek istiyorum.
İlk önce kendini geliştir, bilgi biriktir, eğitimlerini al sonra başlarsın. Acele etme.

Kriptoborsalarına hangi T.C ile kaydolursan sadece o T.C kimliğe kayıtlı kredi kartını kullanabilirsin. Ben 16 yaşındayım 1 yıldır Mining+ Kripto işleriyle uğraşıyorum. Annem üzerinden.
anlamadım mesela ben şöyle kendime ziraat yada garanti üzerinden banka kartı alacağım
ama sitelere kaydolurken babamın t.c sini göstereceğim onun yaşı 18'in üzerinde olduğu için
yada direk şöyle yapsam nasıl olur kendime alacağım banka kartını babam'ın yani t.c sinden yapsam ben kullansam acaba nasıl olur
yani pek anlayamadım
İlk önce kendini geliştir, bilgi biriktir, eğitimlerini al sonra başlarsın. Acele etme.

Temmuz sonu gibi gireceğim galiba zaten büyük girişimler değil alt Coinler'den başlayacağım zaten ailemde küçük meblağ'larda oynamama ya da uğraşmama her neyse işte
Ona izin veriyorlar

Kriptoborsaları bkz. Binance kaydolurken kullandığınız T.C kimliğe kayıtlı kredi kartlarını/ banka kartlarını kullanmana izin verir sadece. Yani baban üzerinden açtıysan sadece babanın kartını kullanabilirsin.

Kendimi geliştirmek istiyorum ancak nasıl yapacağım?
Grafik okuma, analiz etme, ne zaman çekeceğimi Vs. vs. Bunların bilgisini almak istiyorum ama nasıl alacağım hangi YouTube kanallarını takip edeceğim vesayire bunlar aklımda gırla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…