mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #11 Miliq dedi: Üzgünüm dolar borsasına girmiyorsun dostum, 10-20 TL ile hiçbir şey yapamazsın. Kısaca alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bir şey yapmak istemiyor ki! Deneyimlemek istiyor sadece. Neden bu kadar yükseldin anlamadım.
Miliq dedi: Üzgünüm dolar borsasına girmiyorsun dostum, 10-20 TL ile hiçbir şey yapamazsın. Kısaca alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bir şey yapmak istemiyor ki! Deneyimlemek istiyor sadece. Neden bu kadar yükseldin anlamadım.
Miliq Kilopat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 447 19 Şubat 2021 #12 mustaine dedi: Arkadaş bir şey yapmak istemiyor ki! Deneyimlemek istiyor sadece. Neden bu kadar yükseldin anlamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum, moda gibi her yerde görmekten sıkıldım piyasa 12-13 yaşındakilerin eline mi bakacak, zengin olma hayaliyle girenlerden sandım.
mustaine dedi: Arkadaş bir şey yapmak istemiyor ki! Deneyimlemek istiyor sadece. Neden bu kadar yükseldin anlamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum, moda gibi her yerde görmekten sıkıldım piyasa 12-13 yaşındakilerin eline mi bakacak, zengin olma hayaliyle girenlerden sandım.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #13 Miliq dedi: Dostum, moda gibi her yerde görmekten sıkıldım piyasa 12-13 yaşındakilerin eline mi bakacak, zengin olma hayaliyle girenlerden sandım. Genişletmek için tıkla... Deneyim güzel şey bence Denesin, zarara girse bile en azından bilgilenmiş olur. Arkadaş tek başına tüm dünya borsasını manipüle edecek değil ya
Miliq dedi: Dostum, moda gibi her yerde görmekten sıkıldım piyasa 12-13 yaşındakilerin eline mi bakacak, zengin olma hayaliyle girenlerden sandım. Genişletmek için tıkla... Deneyim güzel şey bence Denesin, zarara girse bile en azından bilgilenmiş olur. Arkadaş tek başına tüm dünya borsasını manipüle edecek değil ya