18 yaş altı kullanılabilecek kart önerisi

yalnzmobo

Centipat
Daha fazla  
Eskiden Tosla kullanıyordum ama sanırım kimlik doğrulama geldi ve internetten alışveriş yapamıyorum. Aylık kotan dolmuş olabilir diyenler de var. Sadee kendi bilgilerim ile markette yükleme yapıp internet alışverişi yapabileceğim kart önerebilir misiniz?

Öyle bir kart yok artık, yeni yasalar sebebiyle.

Kimliğinizde fotoğraf var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, güncel fotoğrafım var.

Hız kesmeden kimlik doğrulaması yapabilirsin Tosla'yı kullanmaya devam edebilirsin kimliğin fotoğraflı kimlik olduğu için Papara'ya da geçebilirsin onda sana ait bir IBAN'ın da oluyor.

Hız kesmeden kimlik doğrulaması yapabilirsin Tosla'yı kullanmaya devam edebilirsin kimliğin fotoğraflı kimlik olduğu için Papara'ya da geçebilirsin onda sana ait bir IBAN'ın da oluyor.
Ancak unutma veli onayı için velinin telefon numarasıyla onun kimliğiyle veline de papara hesabı açıp onu da onaylatmalısın sana kendine velinin hesabından onay verdirttireceksin ardından velinin hesabını kapatabilirsin sen yine papara kullanmaya hazır olursun devam edersin onay aldıktan sonra veline açtığın hesapla işin olmaz kapatabilirsin rahatça bende papara kullanıyorum 18 yaş altıyım yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…