18 yaş altı kullanılabilecek kart var mı?

brsozen

Centipat
Makaleler
3
Daha fazla  
İninal şu an kullanılamıyor. Kimlikte fotoğraf istemeyen hangi kart var başka?

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara ve Tosla kart ebeveyn izni istiyor. Tosla dan ebeveyn izni yapmadığım içim şuan Tosla ya giriş yapamıyorum. Haberiniz olsun diye yazmak istedim yinede.
Aynı şekilde Papara da işlem yaptırmıyor.

Papara ve Tosla kart ebeveyn izni istiyor. Tosla dan ebeveyn izni yapmadığım içim şuan Tosla ya giriş yapamıyorum. Haberiniz olsun diye yazmak istedim yinede.
Aynı şekilde Papara da işlem yaptırmıyor.
Veli izni sorun değil kimlikte fotoğraf istemesi ininal kullanıyordum şuan erişime kapalı

Veli izni sorun değil kimlikte fotoğraf istemesi ininal kullanıyordum şu an erişime kapalı

Hocam böyle şeylerin sistemi aynıdır genelde ya diğer kartlar da isteyebilir. Eğer istersen diğer bildiğin kartların destek kısmına mail yolla çok uzatmadan geri dönüş yapıyorlar, merakını giderirler.

Hocam bir arkadasla yine bu forum uzerinde cok kisa zaman once tartistigimiz konu. Şu an bu ozelligi saglayan bildigim tek kart hadi kart. A101'lerde 100 TL satılıyor olmasi lazim cashback olarak 50 TL veriyor sanal kart olarak da kullanabilirsiniz dilerseniz.
Yani fiziki kart almadan numara uzerinden A101'lerden veya ATM'lerden para yükleyebilirsiniz Online veya market alisverislerinde sorunsuz kullaniliyor. (Cozuldu olarak isaretleyebilirisin 🫡)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı