18 yaş altı marka kurabilir mi?

Kurarsınız mesela benim babam 16 yaşında kendi şirketini kurdu hala devam ediyor tabii velinin izni ve gözetimi altında batması falan velinin borca girerse öder onun adına 18e girene kadar sonra senindir.

Baştan sona nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde anlatmanız rica etsem ya da iyi bir kaynak falan olur mu?

Kurabilirsiniz hatta hiç kurmadan instegramdan bile satış yapabilirsiniz bir yere kadar ondan sonra zaten ufak ufak gelince ailen ön ayak olacak.

İşte dertli nasıl başlamalıyız

Son düzenleme:
Baştan sona nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde anlatmanız rica etsem ya da iyi bir kaynak falan olur mu?

İşte dertli nasıl başlamalıyız
Başlama kısmı zaten çok problemli, Bir kitle yakalamak gerekli bende nasıl yapılacağını bilmiyorum

O kısmı bence kolay, Kitle kısmı zor benim içinde.

Kitle bence en kolayı çevrene bile satman yeter ilk önce nereden neyi nasıl temin edeceğim onu bilmeliyiz ve nerede üzerine istediğim baskıyı yaptıracağım bu konuda bilgim yok bir bilginiz var paylaşırsanız sevinirim.

baskimo.com tisho.com var ama daha önce hiç sipariş vermedim gelecek ay yapmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…