18 yaş altı masrafsız kart önerisi

Mert Tşkrn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben yaklaşık olarak 2 yıldır ininal kart kullanıyorum fakat isteklerim arttıkça daha da masraflı alışverişler yapmaktayım.
Bana en az 1500 TL limiti olan, hiçbir borç derdine düşmeyeceğim, 18 yaş altı kullanacağım bir kart yok mu?
Biraz araştırdım fakat Papara'dan başka bir kart bulamadım fakat onun da detaylarına bakmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Velinizle gidip banka hesabı açtırabilirsiniz. Onun dışında Papara hesabı açabilirsiniz.

Velimiz ile gidilip hangi banka hesabı açtırabiliriz? İnternet üzerinden kullanılabilir mi? 500₺ üzeri para yatırdığımızda komisyon alıyorlar mı?

Papara ve Tosla olabilir. Veliniz ile gidip banka hesabı açmanız daha mantıklı.
Velimiz ile gidilip hangi banka hesabı açtırabiliriz? İnternet üzerinden kullanılabilir mi? 500₺ üzeri para yatırdığımızda komisyon alıyorlar mı?
Banka kartlarında komisyon olmaz. Bankaya gidip veliniz ile vadesiz hesap açabilirsiniz ve internette kullanabilirsiniz.

Papara ve Tosla olabilir. Veliniz ile gidip banka hesabı açmanız daha mantıklı.

Banka kartlarında komisyon olmaz. Bankaya gidip veliniz ile vadesiz hesap açabilirsiniz ve internette kullanabilirsiniz.

Hangi banka kartını önerirsiniz? Bankalar arasında bu kartlarda fark var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı