18 yaş altı Mastercard/Visa alabilir mi?

KamilArdaTr

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, biliyorsunuz ki Papara kapandı. Şimdi hangi bankaya geçebilirim? 18 yaş altıyım. En özgür, en iyi özellikli banka hangisi? EFT, Fast, internet bankacılığı ve internet alışverişi (Steam, Epic Games vb.) Olan. Garanti, Akbank ve Yapı Kredi arasında kaldım. Bir de TROY değil de Mastercard veya Visa alabiliyor muyuz?

İş Bankası ve garanti ama hiçbirinde mobilden IBAN kaydedip yollama yok onu bankada kayıt yapıyorsunuz mesela İş Bankası iş bankalılara gönderim yapıyor.

Veli ile gidip Yapı Kredi'den genç hesap sözleşmesi açabiliyosun dostum. Yaşım 17 staj gördüğüm için bende kullanıyorum.
Bu arada özellikle Mastercard veya Visa istiyorum de yoksa TROY veriyorlar.

İş Bankası ve garanti ama hiçbirinde mobilden IBAN kaydedip yollama yok onu bankada kayıt yapıyorsunuz mesela İş Bankası iş bankalılara gönderim yapıyor.
Garantiyi 14 yaşından beri kullanırım. Mobil den başka ibana para atabiliyorum, yanlış bilgi vermeyiniz. Ancak iş bankası tercihimdir.

Herşeyden önce Atatürk’ün kurduğu banka olduğu için. Şahsen 2007 doğumluyum ancak 2016 dan beri onları kullanıyorum. Limit konusunda da bonkörler, mobil bankacılığı da iyi. Ancak garanti bankasının güç bela verdiği limiti de aşağıya koyuyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_1040.jpeg
    IMG_1040.jpeg
    192,1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1039.jpeg
    IMG_1039.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 18
Her şeyden önce Atatürk'ün kurduğu banka olduğu için. Şahsen 2007 doğumluyum ancak 2016'dan beri onları kullanıyorum. Limit konusunda da bonkörler, mobil bankacılığı da iyi. Ancak Garanti Bankası'nın güç bela verdiği limiti de aşağıya koyuyorum.

18 Yaş altı için garantimi daha iyi olur yoksa İş Bankası mı? Hangisi daha olanaklı bir fikriniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı