18 yaş altı öğrenciler açık liseye geçebilir mi?

RandomDude

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Ben şu an 12. sınıfa geçtim. Açık lise + dershane yapmayi düşünüyorum ama bir yandan da okuldan burs alıyorum ve açığa geçersem burs kesilecek. O yüzden haziranda değil de ağustos - eylül gibi geçmeyi düşünüyorum. Bir zamanlar 18 yaş altı açığa geçemez diye bir konuşma dönüyordu. O doğru mudur? Yoksa 18 yaş altı olsam da açığa geçebilir miyim?

Merhaba dostlar. Ben şu an 12. sınıfa geçtim. Açık lise + dershane yapmayi düşünüyorum ama bir yandan da okuldan burs alıyorum ve açığa geçersem burs kesilecek. O yüzden haziranda değil de ağustos - eylül gibi geçmeyi düşünüyorum. Bir zamanlar 18 yaş altı açığa geçemez diye bir konuşma dönüyordu. O doğru mudur? Yoksa 18 yaş altı olsam da açığa geçebilir miyim?
Geçiliyor hocam çok rahatlıkla.

Merhaba dostlar. Ben şu an 12. sınıfa geçtim. Açık lise + dershane yapmayi düşünüyorum ama bir yandan da okuldan burs alıyorum ve açığa geçersem burs kesilecek. O yüzden Haziran'da değil de ağustos - Eylül gibi geçmeyi düşünüyorum. Bir zamanlar 18 yaş altı açığa geçemez diye bir konuşma dönüyordu. O doğru mudur? Yoksa 18 yaş altı olsam da açığa geçebilir miyim?

Anadoluysan zaten sınav falan hazırlarlar meslek lisesiyse yapabilirsin 12 de staj var meslekte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı