18 yaş altı öğrenciler açık liseye geçebilir mi?

RandomDude

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Ben şu an 12. sınıfa geçtim. Açık lise + dershane yapmayi düşünüyorum ama bir yandan da okuldan burs alıyorum ve açığa geçersem burs kesilecek. O yüzden haziranda değil de ağustos - eylül gibi geçmeyi düşünüyorum. Bir zamanlar 18 yaş altı açığa geçemez diye bir konuşma dönüyordu. O doğru mudur? Yoksa 18 yaş altı olsam da açığa geçebilir miyim?

Merhaba dostlar. Ben şu an 12. sınıfa geçtim. Açık lise + dershane yapmayi düşünüyorum ama bir yandan da okuldan burs alıyorum ve açığa geçersem burs kesilecek. O yüzden haziranda değil de ağustos - eylül gibi geçmeyi düşünüyorum. Bir zamanlar 18 yaş altı açığa geçemez diye bir konuşma dönüyordu. O doğru mudur? Yoksa 18 yaş altı olsam da açığa geçebilir miyim?
Geçiliyor hocam çok rahatlıkla.

Merhaba dostlar. Ben şu an 12. sınıfa geçtim. Açık lise + dershane yapmayi düşünüyorum ama bir yandan da okuldan burs alıyorum ve açığa geçersem burs kesilecek. O yüzden Haziran'da değil de ağustos - Eylül gibi geçmeyi düşünüyorum. Bir zamanlar 18 yaş altı açığa geçemez diye bir konuşma dönüyordu. O doğru mudur? Yoksa 18 yaş altı olsam da açığa geçebilir miyim?

Anadoluysan zaten sınav falan hazırlarlar meslek lisesiyse yapabilirsin 12 de staj var meslekte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı