RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #21 AezagmIn dedi: Nays ama veli onayı istiyor. Genişletmek için tıkla... Nays aile onayı için ailemden birinin iş bankalı mı olması gerekiyor.
AezagmIn dedi: Nays ama veli onayı istiyor. Genişletmek için tıkla... Nays aile onayı için ailemden birinin iş bankalı mı olması gerekiyor.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 544 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2025 #22 RawRei dedi: Nays aile onayı için ailemden birinin iş bankalı mı olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu tam bilmiyorum ben annemin hesabı ile onay yaptım onun da İş Bankası vardı.
RawRei dedi: Nays aile onayı için ailemden birinin iş bankalı mı olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu tam bilmiyorum ben annemin hesabı ile onay yaptım onun da İş Bankası vardı.
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #23 AezagmIn dedi: Onu tam bilmiyorum ben annemin hesabı ile onay yaptım onun da İş Bankası vardı. Genişletmek için tıkla... Onun için Nays hesabı açtın mı? AezagmIn dedi: Onu tam bilmiyorum ben annemin hesabı ile onay yaptım onun da İş Bankası vardı. Genişletmek için tıkla... Beğenme yaz la anlamıyorum emoji falan.
AezagmIn dedi: Onu tam bilmiyorum ben annemin hesabı ile onay yaptım onun da İş Bankası vardı. Genişletmek için tıkla... Onun için Nays hesabı açtın mı? AezagmIn dedi: Onu tam bilmiyorum ben annemin hesabı ile onay yaptım onun da İş Bankası vardı. Genişletmek için tıkla... Beğenme yaz la anlamıyorum emoji falan.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 544 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2025 #24 Bem açmıştım hesap da belki direk İş Bankası mobil uygulamasından da yapılabilir.
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #25 AezagmIn dedi: Bem açmıştım hesap da belki direk İş Bankası mobil uygulamasından da yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka iyi sosyaller.
AezagmIn dedi: Bem açmıştım hesap da belki direk İş Bankası mobil uygulamasından da yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka iyi sosyaller.