18 yaş altı otelde çalışabilir mi?

TheDexuS

Hectopat
Daha fazla  
18 yaş altıyım otelde çalışabilir miyim? Geçen gün 5 yıldızlı ve yaşadığım en büyük otellerinin bir tanesini aradığımızda 18 yaş altı çalıştırmadıklarını söylediler. Acaba her yer mi böyle bunun hakkında bilgi almak istiyorum, bir de noter gibi yerlerden kağıt gerekiyormuş ve bazı yerler bununla uğraşmamak için öyle diyorlarmış. Direkt sorum şu: Çalışabilir miyim?

Yanlış bilgi
Çocuk işçi derler zararlı çıkan otel sahipleri olur. Tabi 18 gibi gösteriyorsanız bir şey olmaz ama 18 yaşından küçükler çalışamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanlış bilgi
18 yaş altıyım otelde çalışabilir miyim? Geçen gün 5 yıldızlı ve yaşadığım en büyük otellerinin bir tanesini aradığımızda 18 yaş altı çalıştırmadıklarını söylediler. Acaba her yer mi böyle bunun hakkında bilgi almak istiyorum, bir de noter gibi yerlerden kağıt gerekiyormuş ve bazı yerler bununla uğraşmamak için öyle diyorlarmış. Direkt sorum şu: Çalışabilir miyim?
5 yıldızlı otel oldu için büyük bir otel dir bu durumda 18 yaş altında birini çalıştırırsa ve yakalanırsa otel büyük bi ceza yer oteller ise buna yanaşmaz belki 3 yıldızlı otellerden birinde çalışa bilirsin.

Arkadaşlar kafanıza göre çalışamazsın, yasak demeyin. Mevzuatı yukarıda paylaştım. Açıp okuyun. Hangi şartlarda, hangi işlerde çalışabileceği yazıyor.

Yanlış bilgi
Resmi olarak çalışamazsın ama çoğu küçük işletme genelde çalıştırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı