18 yaş altıyım otelde çalışabilir miyim? Geçen gün 5 yıldızlı ve yaşadığım en büyük otellerinin bir tanesini aradığımızda 18 yaş altı çalıştırmadıklarını söylediler. Acaba her yer mi böyle bunun hakkında bilgi almak istiyorum, bir de noter gibi yerlerden kağıt gerekiyormuş ve bazı yerler bununla uğraşmamak için öyle diyorlarmış. Direkt sorum şu: Çalışabilir miyim?
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanır
18 yaş altıyım otelde çalışabilir miyim? Geçen gün 5 yıldızlı ve yaşadığım en büyük otellerinin bir tanesini aradığımızda 18 yaş altı çalıştırmadıklarını söylediler. Acaba her yer mi böyle bunun hakkında bilgi almak istiyorum, bir de noter gibi yerlerden kağıt gerekiyormuş ve bazı yerler bununla uğraşmamak için öyle diyorlarmış. Direkt sorum şu: Çalışabilir miyim?
5 yıldızlı otel oldu için büyük bir otel dir bu durumda 18 yaş altında birini çalıştırırsa ve yakalanırsa otel büyük bi ceza yer oteller ise buna yanaşmaz belki 3 yıldızlı otellerden birinde çalışa bilirsin.