18 yaş altı otelde kalabilir mi?

Yer
Tottenham
Merhaba herkese. Önümüzdeki ay Yunanistan'dan arkadaşım gelecek, beraber Edirne'de buluşacağız. Kalacak yer olarak otel veya günlük daire gibi bir şey düşünüyorum ama bir sorum olacak. Ben 17 yaşındayım arkadaşım 19. Ben kendim rezervasyon yaptırabilir miyim internetten, orada sıkıntı çıkar mı veya yanımda 18 üstü biri olduğu için sorun olmaz mı?

Merhaba herkese. Önümüzdeki ay Yunanistan'dan arkadaşım gelecek, beraber Edirne'de buluşacağız. Kalacak yer olarak otel veya günlük daire gibi bir şey düşünüyorum ama bir sorum olacak. Ben 17 yaşındayım arkadaşım 19. Ben kendim rezervasyon yaptırabilir miyim internetten, orada sıkıntı çıkar mı veya yanımda 18 üstü biri olduğu için sorun olmaz mı?
Yanlarında veli bulunan kişiler otelde kalabilir. Aynı zamanda 18 yaşından küçük olan kişinin ailesi karakoldan izin belgesi çıkarttığı takdirde konaklaması mümkün olur. 18 yaş altı kişilerin otel rezervasyonu yaptırabilmesi için ailesinden yetişkin birinin yanında olması gerekiyor. Bu kural yasalarla belirtilmiştir.

Merhaba herkese. Önümüzdeki ay Yunanistan'dan arkadaşım gelecek, beraber Edirne'de buluşacağız. Kalacak yer olarak otel veya günlük daire gibi bir şey düşünüyorum ama bir sorum olacak. Ben 17 yaşındayım arkadaşım 19. ben kendim rezervasyon yaptırabilir miyim internetten, orada sıkıntı çıkar mı veya yanımda 18 üstü biri olduğu için sorun olmaz mı?

Usta geç olmuş biraz ama, sen reşit olmadığından, eğer pasaportun+vizen var ise yaşa bakmıyorlar bilgine yurt dışı vatandaşı sanıp yine alıyorlar reşit olmasan dahi bunu da herkes söylemez bilgin olsun :)

Usta geç olmuş biraz ama, sen reşit olmadığından, eğer pasaportun+vizen var ise yaşa bakmıyorlar bilgine yurt dışı vatandaşı sanıp yine alıyorlar reşit olmasan dahi bunu da herkes söylemez bilgin olsun :)

Hocam kesin bilgi midir? Ben İngiltere'de okuyorum yaşım 16 arkadaşlarımla yaz için otele gitmek istiyoruz tek problem yaştan dolayı alırlar mı emin olamadık. Oturum iznim ve pasaportum var alırlar mı beni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı