R Ravza.894 Yoctopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar merhaba ben 11 yaşındayım ve ben otobüsle bir yere gitmek istiyorum. Beni otobüse alırlar mı ve bilet satışı yaparlar mı?
Arkadaşlar merhaba ben 11 yaşındayım ve ben otobüsle bir yere gitmek istiyorum. Beni otobüse alırlar mı ve bilet satışı yaparlar mı?
swirf Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 683 Yer Eskişehir 26 Temmuz 2022 #2 Yaparlar tabii ama yolun uzaklığına bağlı değişiklik gösterebilir. Artı 0 Eksi
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #3 Nasıl yani muavin mi olmak istiyorsunuz yoksa şoför mü anlayamadım. Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 EfeOzcann dedi: Nasıl yani muavin mi olmak istiyorsunuz yoksa şoför mü anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sürmek anlamında dememiş binip gezebilir miyim demek istemiş. Artı 0 Eksi
EfeOzcann dedi: Nasıl yani muavin mi olmak istiyorsunuz yoksa şoför mü anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sürmek anlamında dememiş binip gezebilir miyim demek istemiş.
sungkang Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 141 26 Temmuz 2022 #5 Ravza.894 dedi: Arkadaşlar merhaba ben 11 yaşındayım ve ben otobüsle bir yere gitmek istiyorum. Beni otobüse alırlar mı ve bilet satışı yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki alırlar ama böyle abartı 40-50 km kaçarsan tren gibi veya biraz daha büyük otobüsler alacaklarını sanmam. Artı 0 Eksi
Ravza.894 dedi: Arkadaşlar merhaba ben 11 yaşındayım ve ben otobüsle bir yere gitmek istiyorum. Beni otobüse alırlar mı ve bilet satışı yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki alırlar ama böyle abartı 40-50 km kaçarsan tren gibi veya biraz daha büyük otobüsler alacaklarını sanmam.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #6 18 yaş altıyım ve otobüse kart basıp okula gidiyorum. Tabii gidebilirsin. Artı 0 Eksi
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.347 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 26 Temmuz 2022 #7 Toplu taşımada bir problem yaşamazsın. Şehirler arası yolculuktan bahsediyorsan, sıkıntı çıkarırlar. Artı 0 Eksi
KS KS R Ravza.894 Yoctopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2022 #8 Vorfell dedi: 18 yaş altıyım ve otobüse kart basıp okula gidiyorum. Tabii gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle değil onu bende yapıyorum mesala ben ilçeden ile gideceğim yani yeşilhisardan kayseriye öyle oluyormu Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: 18 yaş altıyım ve otobüse kart basıp okula gidiyorum. Tabii gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle değil onu bende yapıyorum mesala ben ilçeden ile gideceğim yani yeşilhisardan kayseriye öyle oluyormu
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #9 Ravza.894 dedi: Arkadaşlar merhaba ben 11 yaşındayım ve ben otobüsle bir yere gitmek istiyorum. Beni otobüse alırlar mı ve bilet satışı yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Sen şehirden şehire gitmek istiyorsun galiba. Bileti vermezler. Ayrıca yanında velin olması gerek. Artı 0 Eksi
Ravza.894 dedi: Arkadaşlar merhaba ben 11 yaşındayım ve ben otobüsle bir yere gitmek istiyorum. Beni otobüse alırlar mı ve bilet satışı yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Sen şehirden şehire gitmek istiyorsun galiba. Bileti vermezler. Ayrıca yanında velin olması gerek.