18 yaş altı para nasıl kazanılır?

Ali4820

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 5700X
Rtx 5060
16 Gb ram
Merhaba, şu an 16 yaşındayım ve internetten para kazanmak istiyorum. Ne yapabilirim?

İnternetten para kazanmanın bir ton yolu var sen ne istiyorsun, üstteki arkadaşın dediği gibi motivasyon videosundan yola çıktıysan bir şey olmaz.
Freelancer iş, kripto, borsa, kodlama-tasarım, YouTube-Instagram-TikTok vs vs. genel olarak hepsi zor işler.

Motivasyon videoları izleyip geldiysen hiç bir şey yapamazsın.
Kimse sana 2 dk lık iş için binlerce lira vermez.
Öyle bişi izlemedim zaten 2 dk lık iş için de binlerce lira istemiyorum

İnternetten para kazanmanın bir ton yolu var sen ne istiyorsun, üstteki arkadaşın dediği gibi motivasyon videosundan yola çıktıysan bir şey olmaz.
Freelancer iş, kripto, borsa, kodlama-tasarım, YouTube-Instagram-TikTok vs vs. genel olarak hepsi zor işler.
kodlama ve tasarım bana daha uygun gibi hem güzel 3d blender tasarım yapabiliyorum yada logo veyada yazılım bilgim de var

Hocam sanalda biraz para parayı çeker durumu var, başlangıç paran iyiyse bişeyler yapabilirsin ama haricinde çok bir seçenek yok.

Ya ben daha çok internetten video düzenleme veya tasarım işi istiyorum

Öyle bişi izlemedim zaten 2 dk lık iş için de binlerce lira istemiyorum

kodlama ve tasarım bana daha uygun gibi hem güzel 3d blender tasarım yapabiliyorum yada logo veyada yazılım bilgim de var
Bionluk, fiverr, armut veya freelancer gibi yerlerde ilan oluşturup yaptigin ornekleri sergile. Is yapabilme olasiligin varsa illaki seni bulurlar, ek olarak iş ilani verenlerde var bu sitelerin icinde ihale gibi teklif veriyorsun kabul ederlerse sana veriyorlar işi.

Upwork diye bir yer daha var ama alanında daha uzman ve profesyonellerin genellikle kullandigi bir platform.

Bionluk, fiverr, armut veya freelancer gibi yerlerde ilan oluşturup yaptigin ornekleri sergile. Is yapabilme olasiligin varsa illaki seni bulurlar, ek olarak iş ilani verenlerde var bu sitelerin icinde ihale gibi teklif veriyorsun kabul ederlerse sana veriyorlar işi.

Upwork diye bir yer daha var ama alanında daha uzman ve profesyonellerin genellikle kullandigi bir platform.
Eywallah Hocam

Öyle bir şey izlemedim zaten 2 dk lık iş için de binlerce lira istemiyorum

Kodlama ve tasarım bana daha uygun gibi hem güzel 3D Blender tasarım yapabiliyorum ya da logo veya da yazılım bilgim de var

Önce bir dal üzerine karar ver sonrasında araştırıp Online ders al bence (kodlama yapay zeka ile birşeler yapılabilir ama video montaj kısmı da iyi olabilir.), sonrasında freelance olarak yapmayı dene, iş almadan önce referans olması için kendine veya başka şeyler üzerinden dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı