Motivasyon videoları izleyip geldiysen hiç bir şey yapamazsın.Merhaba, şu an 16 yaşındayım ve internetten para kazanmak istiyorum. Ne yapabilirim?
Öyle bişi izlemedim zaten 2 dk lık iş için de binlerce lira istemiyorumMotivasyon videoları izleyip geldiysen hiç bir şey yapamazsın.
Kimse sana 2 dk lık iş için binlerce lira vermez.
kodlama ve tasarım bana daha uygun gibi hem güzel 3d blender tasarım yapabiliyorum yada logo veyada yazılım bilgim de varİnternetten para kazanmanın bir ton yolu var sen ne istiyorsun, üstteki arkadaşın dediği gibi motivasyon videosundan yola çıktıysan bir şey olmaz.
Freelancer iş, kripto, borsa, kodlama-tasarım, YouTube-Instagram-TikTok vs vs. genel olarak hepsi zor işler.
Bionluk, fiverr, armut veya freelancer gibi yerlerde ilan oluşturup yaptigin ornekleri sergile. Is yapabilme olasiligin varsa illaki seni bulurlar, ek olarak iş ilani verenlerde var bu sitelerin icinde ihale gibi teklif veriyorsun kabul ederlerse sana veriyorlar işi.Öyle bişi izlemedim zaten 2 dk lık iş için de binlerce lira istemiyorum
kodlama ve tasarım bana daha uygun gibi hem güzel 3d blender tasarım yapabiliyorum yada logo veyada yazılım bilgim de var
Eywallah HocamBionluk, fiverr, armut veya freelancer gibi yerlerde ilan oluşturup yaptigin ornekleri sergile. Is yapabilme olasiligin varsa illaki seni bulurlar, ek olarak iş ilani verenlerde var bu sitelerin icinde ihale gibi teklif veriyorsun kabul ederlerse sana veriyorlar işi.
Upwork diye bir yer daha var ama alanında daha uzman ve profesyonellerin genellikle kullandigi bir platform.
Öyle bir şey izlemedim zaten 2 dk lık iş için de binlerce lira istemiyorum
Kodlama ve tasarım bana daha uygun gibi hem güzel 3D Blender tasarım yapabiliyorum ya da logo veya da yazılım bilgim de var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.