18 yaş altı pasaport nasıl alınır?

Teşekkür ederim hocam. Son olarak açıkta okuduğum için öğrenci belgemi halk eğitim merkezinden alabilir miyim bu konuda bilginiz var mı? E-devletim olmadığı için E-devletten alamıyorum.
Ailenin E-Devletinden almayı denemedin mi? Ayrıca 15 yaşını doldurunca PTT'den E-Devlet şifresi alabiliyorsun. Ama halk eğitim de büyük ihtimalle verir. Pasaport ücretini başvuruyu yapmadan önce yatırmayı ve hem annen hem babanla başvuruyu yapmayı unutma.

Annemin E-Devletine girip biraz inceledim fakat bir şey bulamadım. 15 yaşından sonra E-Devlet şifresi alabildiğimi biliyorum fakat biraz üşendim onu yapmaya. Dediğiniz gibi halk eğitim merkezi yüksek ihtimalle verir. Pasaport ücretinden kastınız defter ücreti değil mi? Herhangi bir harç ücreti yatırmayacağım anladığım kadarıyla. 2. Kez tekrarlıyorum garanti olsun diye biraz sıktım kusura bakmayın.

Evet sadece defter ücretini yatıracaksınız.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. İki ebeveyninde gelmesi gerektiğini bilmiyordum ben sadece annemle gitmeyi düşünüyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim tekrardan.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. İki ebeveyninde gelmesi gerektiğini bilmiyordum ben sadece annemle gitmeyi düşünüyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim tekrardan.
Notere gidip Muvafakatname çıkartırsan tek başına da çıkartabilirsin pasaportu. Bu arada annen ve babanın da velayetine ortak olduğunu düşünerek yorum yaptım. Ancak 18 yaşını doldurmadan yurt dışına çıkacaksan muvafakatname çıkart, zira 18 yaş altı muvafakatname olmadan yurt dışına çıkamıyor.

Evet hocam biliyorum onuda sonrasında alacağım pasaport randevum yarın yetişeceğini sanmıyorum. Mısıra gitmeyi düşünüyorum arkadaşımın ailesiyle birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…