D dreix22 Femtopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, 17 yaşındayım ve psikiyatriden randevu alıyorum fakat randevu alınca çocuk ve ergen psikiyatrisinden randevu alıyorum, ama burada çok fazla çocuk var. Benim normal psikiyatri randevusu mu almam gerekiyor. Anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
Arkadaşlar merhaba, 17 yaşındayım ve psikiyatriden randevu alıyorum fakat randevu alınca çocuk ve ergen psikiyatrisinden randevu alıyorum, ama burada çok fazla çocuk var. Benim normal psikiyatri randevusu mu almam gerekiyor. Anlayamadım.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 6 Aralık 2024 #2 18 olmadan normal psikiyatri randevu vermiyordur yüksek ihtimalle.
D dreix22 Femtopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #3 southwest dedi: 18 olmadan normal psikiyatri randevu vermiyordur yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Veriyor
southwest dedi: 18 olmadan normal psikiyatri randevu vermiyordur yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Veriyor
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 27 Aralık 2024 #4 dreix22 dedi: Veriyor Genişletmek için tıkla... Olabilir, hastaneden hastaneye değişiyordur belki. 18 yaşıma girmeden önce kardiyolojiden randevu alamıyordum mesela illa çocuk kardiyolojiye gönderiyolardı.
dreix22 dedi: Veriyor Genişletmek için tıkla... Olabilir, hastaneden hastaneye değişiyordur belki. 18 yaşıma girmeden önce kardiyolojiden randevu alamıyordum mesela illa çocuk kardiyolojiye gönderiyolardı.
D dreix22 Femtopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #5 southwest dedi: Olabilir, hastaneden hastaneye değişiyordur belki. 18 yaşıma girmeden önce kardiyolojiden randevu alamıyordum mesela illa çocuk kardiyolojiye gönderiyolardı. Genişletmek için tıkla... Doğru teşekkür ederim.
southwest dedi: Olabilir, hastaneden hastaneye değişiyordur belki. 18 yaşıma girmeden önce kardiyolojiden randevu alamıyordum mesela illa çocuk kardiyolojiye gönderiyolardı. Genişletmek için tıkla... Doğru teşekkür ederim.