Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 2 Şubat 2021 #11 LerFly dedi: Ben de dün aldım MSÜ ve YKS için. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durum. HHO oncelik, sonra KHO.
LerFly dedi: Ben de dün aldım MSÜ ve YKS için. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durum. HHO oncelik, sonra KHO.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 3 Şubat 2021 #12 reredo dedi: 17 yaşındayım, PTT'ye yalnız gidip E-Devlet şifremi alabilir miyim, yoksa anne veya babamın gelmesi mi lazım? Genişletmek için tıkla... Megaton dedi: Cok sag ol, YKS için almam gerekiyordu. Perfect time Genişletmek için tıkla... 15 yaşımdayken kendim gidip almıştım.
reredo dedi: 17 yaşındayım, PTT'ye yalnız gidip E-Devlet şifremi alabilir miyim, yoksa anne veya babamın gelmesi mi lazım? Genişletmek için tıkla... Megaton dedi: Cok sag ol, YKS için almam gerekiyordu. Perfect time Genişletmek için tıkla... 15 yaşımdayken kendim gidip almıştım.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #13 Eğer üstüne kayıtlı bir banka hesabın varsa Ziraat vs. gibi, onunla giriş yapıp şifreni ayarlayabiliyorsun. Hem PTT'ye kadar gitmene, hem de 5 lira vermene gerek kalmıyor.
Eğer üstüne kayıtlı bir banka hesabın varsa Ziraat vs. gibi, onunla giriş yapıp şifreni ayarlayabiliyorsun. Hem PTT'ye kadar gitmene, hem de 5 lira vermene gerek kalmıyor.