A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar aile hekimleri kapalı olduğu için aile hekimliğinden rapor alamıyorum. Hastayım. Hastaneye acile gittim 18 yaş altı olduğum için velin gelsin dediler. Ne yapmam lazım? 17 yaşındayım, nasıl rapor alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
Selamünaleyküm arkadaşlar aile hekimleri kapalı olduğu için aile hekimliğinden rapor alamıyorum. Hastayım. Hastaneye acile gittim 18 yaş altı olduğum için velin gelsin dediler. Ne yapmam lazım? 17 yaşındayım, nasıl rapor alabilirim?
henz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 240 Çözümler 2 5 Aralık 2024 #2 normalde veriyolar diye biliyordumda yer yer değişiyormuş demekki aile hekimleri neden kapalı? Artı 0 Eksi
KS KS A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #3 henz dedi: normalde veriyolar diye biliyordumda yer yer değişiyormuş demekki aile hekimleri neden kapalı? Genişletmek için tıkla... 1 hafta grev Artı 0 Eksi
henz dedi: normalde veriyolar diye biliyordumda yer yer değişiyormuş demekki aile hekimleri neden kapalı? Genişletmek için tıkla... 1 hafta grev