Kyruse Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #1 18 yaşından küçüğüm, kendi adıma yeni hat çıkartabilir miyim? Evrak Vs. ne gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2024
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.240 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #2 Kyruse dedi: 18 yaşından küçüğüm, kendi adıma yeni hat çıkartabilir miyim? Evrak Vs. ne gerekiyor? Genişletmek için tıkla... SIM kart alamazsınız ama hattın kullanıcısı olarak gözükebilirsiniz.
Kyruse dedi: 18 yaşından küçüğüm, kendi adıma yeni hat çıkartabilir miyim? Evrak Vs. ne gerekiyor? Genişletmek için tıkla... SIM kart alamazsınız ama hattın kullanıcısı olarak gözükebilirsiniz.
SlangeBey Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #3 Hayır, velinizden veya bir büyüğünüz açabilir. Sen sadece kartın sahibi olarak kullanıcı adını girebilirsin. Öğrenci paketi isteyerek öğrenci SIM kartı alabilirsin.
Hayır, velinizden veya bir büyüğünüz açabilir. Sen sadece kartın sahibi olarak kullanıcı adını girebilirsin. Öğrenci paketi isteyerek öğrenci SIM kartı alabilirsin.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 13 Şubat 2024 #4 Ulubatlı Souness dedi: SIM kart alamazsınız ama hattın kullanıcısı olarak gözükebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet. Benim hattım xxx üzerine fakat kullanıcısı benim. Verilmemesinin sebebi ise müşteri hizmetleri tarzı konuşmalar 18 yaş istediği ve mobil ödemeler de harcayıp ailenden habersiz bela almaman için.
Ulubatlı Souness dedi: SIM kart alamazsınız ama hattın kullanıcısı olarak gözükebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet. Benim hattım xxx üzerine fakat kullanıcısı benim. Verilmemesinin sebebi ise müşteri hizmetleri tarzı konuşmalar 18 yaş istediği ve mobil ödemeler de harcayıp ailenden habersiz bela almaman için.