lemom Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #1 16 yaşındayım. Steam kod almak istiyorum. Hangi marketlerden alabilirim? BİM'e gittim ama vermediler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2022
16 yaşındayım. Steam kod almak istiyorum. Hangi marketlerden alabilirim? BİM'e gittim ama vermediler.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #2 lemom dedi: 16 yaşındayım. Steam kod almak istiyorum. Hangi marketlerden alabilirim? BİM'e gittim ama vermediler Genişletmek için tıkla... İnternete var ucuzoyun ucuz formu adı ne onda var Artı 0 Eksi
lemom dedi: 16 yaşındayım. Steam kod almak istiyorum. Hangi marketlerden alabilirim? BİM'e gittim ama vermediler Genişletmek için tıkla... İnternete var ucuzoyun ucuz formu adı ne onda var
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #3 lemom dedi: 16 yaşındayım. Steam kod almak istiyorum. Hangi marketlerden alabilirim? BİM'e gittim ama vermediler. Genişletmek için tıkla... Perdigital. Artı 0 Eksi
lemom dedi: 16 yaşındayım. Steam kod almak istiyorum. Hangi marketlerden alabilirim? BİM'e gittim ama vermediler. Genişletmek için tıkla... Perdigital.
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 22 Nisan 2022 #4 İninal'in varsa direk ininal uygulamasından alınabiliyor.Papara'da da oluyor diye hatırlıyorum fakat emin değilim. Artı 0 Eksi
İninal'in varsa direk ininal uygulamasından alınabiliyor.Papara'da da oluyor diye hatırlıyorum fakat emin değilim.
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 22 Nisan 2022 #5 lemom dedi: 16 yaşındayım. Steam kod almak istiyorum. Hangi marketlerden alabilirim? BİM'e gittim ama vermediler. Genişletmek için tıkla... Nasıl vermediler vermeleri lazım. Telefon istiyor o kadar. Anlatır mısın? Artı 0 Eksi
lemom dedi: 16 yaşındayım. Steam kod almak istiyorum. Hangi marketlerden alabilirim? BİM'e gittim ama vermediler. Genişletmek için tıkla... Nasıl vermediler vermeleri lazım. Telefon istiyor o kadar. Anlatır mısın?
ValiBey36 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.830 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600 AF İşlemci INNO3D GTX 1650 GDDR6 Ekran Kartı Biostar A302M Anakart 500GB SEAGATE HDD+PATRİOT BRUST 240GB SSD 2x8GB Crucial 3000MHz CL15 RAM LG 22MK400H Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2022 #6 lemom dedi: 16 yaşındayım. Steam kod almak istiyorum. Hangi marketlerden alabilirim? BİM'e gittim ama vermediler. Genişletmek için tıkla... Migros'a gidebilirsiniz fiziksel istiyorsanız. Dijital olarak ise Papara kendi uygulamasından veriyor, ya da biraz farkla Hepsiburada gibi yerlerden alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
lemom dedi: 16 yaşındayım. Steam kod almak istiyorum. Hangi marketlerden alabilirim? BİM'e gittim ama vermediler. Genişletmek için tıkla... Migros'a gidebilirsiniz fiziksel istiyorsanız. Dijital olarak ise Papara kendi uygulamasından veriyor, ya da biraz farkla Hepsiburada gibi yerlerden alabilirsiniz.
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 22 Nisan 2022 #7 Do6uk4n dedi: Nasıl vermediler vermeleri lazım. Telefon istiyor o kadar. Anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Bimde vermeleri lazım diye biliyorum ben de yaşı mı varmış? Artı 0 Eksi
Do6uk4n dedi: Nasıl vermediler vermeleri lazım. Telefon istiyor o kadar. Anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Bimde vermeleri lazım diye biliyorum ben de yaşı mı varmış?
KS KS lemom Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #8 Do6uk4n dedi: Nasıl vermediler vermeleri lazım. Telefon istiyor o kadar. Anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum 18 yaş altı veremiyoruz diyorlar. Artı 0 Eksi
Do6uk4n dedi: Nasıl vermediler vermeleri lazım. Telefon istiyor o kadar. Anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum 18 yaş altı veremiyoruz diyorlar.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 22 Nisan 2022 #9 Migros'tan alıyordum ben. Artı 0 Eksi