M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 3 Aralık 2023 #1 Yaş 14. Marketten arkadaşım bir şey çalarken suç ortağı olmuşum. Sicile girer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 3 Aralık 2023 #2 Yaş yüzünden girmemesi için herhangi bir sebep yok. Ama marketten bir şey çaldınız diye de işlem yapmakla uğraşmazlar. Göz korkutmuşlardır muhtemelen.
Yaş yüzünden girmemesi için herhangi bir sebep yok. Ama marketten bir şey çaldınız diye de işlem yapmakla uğraşmazlar. Göz korkutmuşlardır muhtemelen.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 3 Aralık 2023 #3 316874 dedi: Yaş yüzünden girmemesi için herhangi bir sebep yok. Ama marketten bir şey çaldınız diye de işlem yapmakla uğraşmazlar. Göz korkutmuşlardır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... 5TL'lik bir içecekdi sadece. 2000 TL ödeyin diyorlar tüm açıkları ödetiyorlar.
316874 dedi: Yaş yüzünden girmemesi için herhangi bir sebep yok. Ama marketten bir şey çaldınız diye de işlem yapmakla uğraşmazlar. Göz korkutmuşlardır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... 5TL'lik bir içecekdi sadece. 2000 TL ödeyin diyorlar tüm açıkları ödetiyorlar.
Cchi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 942 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #4 Madss dedi: 5TL'lik bir içecekdi sadece. 2000 TL ödeyin diyorlar tüm açıkları ödetiyorlar. Genişletmek için tıkla... Neden 5 liralık şeyi çalmaya çalıştın ki?
Madss dedi: 5TL'lik bir içecekdi sadece. 2000 TL ödeyin diyorlar tüm açıkları ödetiyorlar. Genişletmek için tıkla... Neden 5 liralık şeyi çalmaya çalıştın ki?
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 3 Aralık 2023 #5 Cchi dedi: Neden 5 liralık şeyi çalmaya çalıştın ki? Genişletmek için tıkla... Ben çalmadım arkadaşım çaldı.
Cchi dedi: Neden 5 liralık şeyi çalmaya çalıştın ki? Genişletmek için tıkla... Ben çalmadım arkadaşım çaldı.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 3 Aralık 2023 #6 Madss dedi: Ben çalmadım arkadaşım çaldı. Genişletmek için tıkla... Tamam sen niye ödüyorsun o ödesin.
Madss dedi: Ben çalmadım arkadaşım çaldı. Genişletmek için tıkla... Tamam sen niye ödüyorsun o ödesin.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Aralık 2023 #7 5 TL'lik içeceğin suç ortağı mı olurmuş bir şey olmaz bir daha yapmayın.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 3 Aralık 2023 #8 Everythink dedi: Tamam sen niye ödüyorsun o ödesin. Genişletmek için tıkla... Önünde durduğum için suç ortağı sayılmışım. Schale dedi: 5 TL'lik içeceğin suç ortağı mı olurmuş bir şey olmaz bir daha yapmayın. Genişletmek için tıkla... 2000 lira ödemezseniz polise vereceğiz diyorlar.
Everythink dedi: Tamam sen niye ödüyorsun o ödesin. Genişletmek için tıkla... Önünde durduğum için suç ortağı sayılmışım. Schale dedi: 5 TL'lik içeceğin suç ortağı mı olurmuş bir şey olmaz bir daha yapmayın. Genişletmek için tıkla... 2000 lira ödemezseniz polise vereceğiz diyorlar.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 3 Aralık 2023 #9 Madss dedi: Önünde durduğum için suç ortağı sayılmışım. 2000 lira ödemezseniz polise vereceğiz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Onların yaptığı suç değil mi bunu yazılı şekilde alın sizde şikayet edin. Ayrıca versinler bir şey olmaz.
Madss dedi: Önünde durduğum için suç ortağı sayılmışım. 2000 lira ödemezseniz polise vereceğiz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Onların yaptığı suç değil mi bunu yazılı şekilde alın sizde şikayet edin. Ayrıca versinler bir şey olmaz.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 3 Aralık 2023 #10 Everythink dedi: Onların yaptığı suç değil mi bunu yazılı şekilde alın sizde şikayet edin. Ayrıca versinler bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Eminmisiniz hocam.
Everythink dedi: Onların yaptığı suç değil mi bunu yazılı şekilde alın sizde şikayet edin. Ayrıca versinler bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Eminmisiniz hocam.