Genelde kredi kartına taksit yapıyorlar. Ve adınıza çıkaracağınız kart yüksek ihtimal ile banka kartı olacağı için hata verecek. Ayrıca zamanında DenizBank kullanmıştım önceden. Pek hatırlamıyorum ama mobil bankacılık bile açmıyorlardı. Bence daha düzgün yerlerden bak 18 yaş altı için.
Genelde kredi kartına taksit yapıyorlar. Ve adınıza çıkaracağınız kart yüksek ihtimal ile banka kartı olacağı için hata verecek. Ayrıca zamanında DenizBank kullanmıştım önceden. Pek hatırlamıyorum ama mobil bankacılık bile açmıyorlardı. Bence daha düzgün yerlerden bak 18 yaş altı için.
Vallahi bilmiyorum dostum. Uzun zamandır ilgilenmiyorum neler olduğuna bankalarda. Şu an bir şey önersem yanlış olur yani. Fakat biraz araştır derim mobil bankacılık var mı? İşlemlerden ne kadar ücret kesiyor? Gibi şeylere bak ona göre bir bankadan çıkarttır. Yaşın biraz az dostum her bankada çıkaramayabilir bazıları 16 falan istiyor.
Yani 18 yaş altındayken yasal olarak taksitle bir şey alman zor. Annenin veya babanın kredi kartıyla al en kötü.