Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 15 Aralık 2024 #1 Yarın test için hastaneye kan vermeye gitmem gerek ama büyüklerim çalıştıkları için sıkıntı oluyor. Ben tek gidip kan verebilir miyim?
Yarın test için hastaneye kan vermeye gitmem gerek ama büyüklerim çalıştıkları için sıkıntı oluyor. Ben tek gidip kan verebilir miyim?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 15 Aralık 2024 #2 Kobra Ahmet Çakar dedi: Yarın test için hastaneye kan vermeye gitmem gerek ama büyüklerim çalıştıkları için sıkıntı oluyor. Ben tek gidip kan verebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Girişini açmak için yanında Veli/Vasi olması gerekli, ama kan vermek için sağlık ocağına gidebilirsiniz, onlar genelde dert etmiyorlar böyle şeyleri.
Kobra Ahmet Çakar dedi: Yarın test için hastaneye kan vermeye gitmem gerek ama büyüklerim çalıştıkları için sıkıntı oluyor. Ben tek gidip kan verebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Girişini açmak için yanında Veli/Vasi olması gerekli, ama kan vermek için sağlık ocağına gidebilirsiniz, onlar genelde dert etmiyorlar böyle şeyleri.