18 yaş altı tek başına uçağa binebilir mi?

mythx4263

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 15 yaşında bir kardeşim var ikimizin de yeşil pasaportu var, gezi amaçlı uçakla Belçika'ya gidecek 1 hafta civarında. Acaba uçağa tek başına binebilir mi? Herhangi bir belge alması gerekiyor mu? Giden tanıdıklarınız varsa veya siz gittiyseniz bildiklerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

Yanlış bilgi
Binemez. 18 yaş altı yaninda 18 yaş üstü ya da 18 yaş biri varsa biner.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtiçi uçuşlar belki olabilir araştırabilirsiniz ama 18 yaş altı muvafakatname olmadan tek başına yurt dışına çıkamaz.

Yanlış bilgi
Yurt dışına tek başına çıkamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Binemez. 18 yaş altı yaninda 18 yaş üstü ya da 18 yaş biri varsa biner.

Yurt dışına tek başına çıkamaz.
- Yurt dışına seyahat edecek 18 yaş altındaki vatandaşlarımızın bağlantı uçuşlarında (iç hat seferleri) yurt dışı uçuşuna devam edileceğinin kanıtlanması kaydıyla yanlarında veli/vasisi bulunması şartı aranmayacaktır.

Yurtiçi uçuşlar belki olabilir araştırabilirsiniz ama 18 yaş altı muvafakatname olmadan tek başına yurt dışına çıkamaz.

muvafakatname alırsa uçağa tek binebilir mi acaba? sanırım notere gitmemiz gerekiyormuş ailemizle

Yasayı 2019'da çıkartsalardı şuan hayatım daha farklı olabilirdi , herkesten yanlış bilgi verdiğim için özür diliyorum.

muvafakatname alırsa uçağa tek binebilir mi acaba? sanırım notere gitmemiz gerekiyormuş ailemizle
Muvafakatname ile gidebiliyor diye biliyorum Limandan feribot ile çıkış yapana şahit oldum uçakta da geçerlidir büyük ihtimal. İki velinin de noterde imzalı muvafakatname vermesi gerek.

Muvafakatname ile gidebiliyor diye biliyorum limandan feribot ile çıkış yapana şahit oldum uçakta da geçerlidir büyük ihtimal. İki velinin de noterde imzalı muvafakatname vermesi gerek.

Bazı havayolu şirketleri kişinin varacağı yere kadar yanında hostesle seyahat etmesi için olanakta sunuyor.

Noterden muvafakatname alırsanız rahatça çıkabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…