QyWolia Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Merhaba, 18 yaşından küçüğüm ve arkadaşımın doğum günü için Trendyol'dan hediye almak istiyorum. Adrese teslim şeklinde değil şubeden alacağım. Aras Kargo ile gönderilecek. Bir sıkıntı çıkar mı? İmza, kimlik gibi şeyler gerekir mi?
Merhaba, 18 yaşından küçüğüm ve arkadaşımın doğum günü için Trendyol'dan hediye almak istiyorum. Adrese teslim şeklinde değil şubeden alacağım. Aras Kargo ile gönderilecek. Bir sıkıntı çıkar mı? İmza, kimlik gibi şeyler gerekir mi?
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 14 Ağustos 2023 #21 436078 dedi: Aile izini vb yok mudur? Genişletmek için tıkla... Onlar kendi adlarına açabilirler ben yanımda kart taşımıyorum. Artı 0 Eksi
436078 dedi: Aile izini vb yok mudur? Genişletmek için tıkla... Onlar kendi adlarına açabilirler ben yanımda kart taşımıyorum.