4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 26 Kasım 2023 #11 Çok rahat girilebilir. Kaç kere sigara aldım tekelden 18 değilim Hiçbir şey sormuyolar. Hele tütüncüler zaten parasının peşinde, sormazlar bile. Yasal olarak yasak tabii.
Çok rahat girilebilir. Kaç kere sigara aldım tekelden 18 değilim Hiçbir şey sormuyolar. Hele tütüncüler zaten parasının peşinde, sormazlar bile. Yasal olarak yasak tabii.
YJMalmsteen Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1.033 Çözümler 9 26 Kasım 2023 #12 Girer de, girmese daha iyi olur tabi.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.264 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 30 Kasım 2023 #13 Uranhay dedi: Tamam, arkadaşlarına söyleyebilirsin Anayasaya göre yasak ama denetleyen cok yoktur. Tabii riske girmeye değmez duman üfleyecekler diye Genişletmek için tıkla... İnsan bazen başka şeyler ile oyalanmak istiyor. Böyle şeylere yönelmek bu yaşlar için çok normal. İyi ki *diğer şeylere yönelmemiş kardeşimiz. Çünkü fazla "normal" artık bu şeyler. Son düzenleme: 30 Kasım 2023
Uranhay dedi: Tamam, arkadaşlarına söyleyebilirsin Anayasaya göre yasak ama denetleyen cok yoktur. Tabii riske girmeye değmez duman üfleyecekler diye Genişletmek için tıkla... İnsan bazen başka şeyler ile oyalanmak istiyor. Böyle şeylere yönelmek bu yaşlar için çok normal. İyi ki *diğer şeylere yönelmemiş kardeşimiz. Çünkü fazla "normal" artık bu şeyler.
Astolfo Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #14 Ne kadar legal olduğunu bilemem ama 18 yaş altı puff satışı yapan mekanlar gördüm 16 yaşındaysan satmaları yüksek ihtimal
Ne kadar legal olduğunu bilemem ama 18 yaş altı puff satışı yapan mekanlar gördüm 16 yaşındaysan satmaları yüksek ihtimal