Eskiden İzlediğimiz Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Aralık 2023 #1 Merhaba. İnternetten bilet alıp şehir dışına çıkmak istesem havaalanında aileye haber verirler mi? Yaşım 17.
Merhaba. İnternetten bilet alıp şehir dışına çıkmak istesem havaalanında aileye haber verirler mi? Yaşım 17.
eg3exx Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #2 Benim bildiğim bir form var o formu ailen doldurursa tek başına yolculuk yapabiliyorsun, şirketten şirkete değişiklik gösteriyorda olabilir
Benim bildiğim bir form var o formu ailen doldurursa tek başına yolculuk yapabiliyorsun, şirketten şirkete değişiklik gösteriyorda olabilir
Eskiden İzlediğimiz Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Aralık 2023 #3 thy'ye şimdi sordum uçabilirler dedilerde kesin bi bilgi gerekiyor. Aile izni olmadan uçabilme ihtimali var mıdır?
thy'ye şimdi sordum uçabilirler dedilerde kesin bi bilgi gerekiyor. Aile izni olmadan uçabilme ihtimali var mıdır?