O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.187 Çözümler 1 30 Kasım 2022 #1 Selamünaleyküm. Şimdi benim 18 yaşıma 4-5 ay var. Normal ilçedeki hastaneye gidiyorum velisiz. Sorun olmuyor. Şehir hastanesine gitsem sorun olur mu? Veli falan isterler mi?
Selamünaleyküm. Şimdi benim 18 yaşıma 4-5 ay var. Normal ilçedeki hastaneye gidiyorum velisiz. Sorun olmuyor. Şehir hastanesine gitsem sorun olur mu? Veli falan isterler mi?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #2 18 yaşının altındaki kişiler velisi olmadan hastaneye gidemez. İlçe hastanesinde size ayrıcalık tanınmış ancak doğru değil.
18 yaşının altındaki kişiler velisi olmadan hastaneye gidemez. İlçe hastanesinde size ayrıcalık tanınmış ancak doğru değil.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.187 Çözümler 1 1 Aralık 2022 #3 AJFA dedi: 18 yaşının altındaki kişiler velisi olmadan hastaneye gidemez. İlçe hastanesinde size ayrıcalık tanınmış ancak doğru değil. Genişletmek için tıkla... Hocam babam yaşlı da. Uğraştırmayayım dedim. Şimdi gitsem ne derler? Babam hasta falan desem?
AJFA dedi: 18 yaşının altındaki kişiler velisi olmadan hastaneye gidemez. İlçe hastanesinde size ayrıcalık tanınmış ancak doğru değil. Genişletmek için tıkla... Hocam babam yaşlı da. Uğraştırmayayım dedim. Şimdi gitsem ne derler? Babam hasta falan desem?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #4 One Face dedi: Hocam babam yaşlı da. Uğraştırmayayım dedim. Şimdi gitsem ne derler? Babam hasta falan desem? Genişletmek için tıkla... Velinizi isteyeceklerdir. 18 yaşından büyük kardeşiniz varsa onunla gitmeyi deneyin.
One Face dedi: Hocam babam yaşlı da. Uğraştırmayayım dedim. Şimdi gitsem ne derler? Babam hasta falan desem? Genişletmek için tıkla... Velinizi isteyeceklerdir. 18 yaşından büyük kardeşiniz varsa onunla gitmeyi deneyin.