Z Zembann Centipat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 6 22 Şubat 2023 #1 18 yaş altındayım ve yazılım ile para kazanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 22 Şubat 2023 #3 berok0 dedi: Yazılım öğrenmen? Genişletmek için tıkla... Artı olarak temiz ve optimize kod yazmayı öğren.
berok0 dedi: Yazılım öğrenmen? Genişletmek için tıkla... Artı olarak temiz ve optimize kod yazmayı öğren.
ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 22 Şubat 2023 #4 Zembann dedi: 18 yaş altındayım ve yazılım ile para kazanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Hangi dilleri biliyorsun.
Zembann dedi: 18 yaş altındayım ve yazılım ile para kazanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Hangi dilleri biliyorsun.
berok0 Femtopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 9 22 Şubat 2023 #5 Crypto Guard dedi: Artı olarak temiz ve optimize kod yazmayı öğren. Genişletmek için tıkla... Onu öğrenmesine gerek yok. Önce kod yazmayı öğrenecek. Sonra daha iyi kod yazmayı öğrenecek.
Crypto Guard dedi: Artı olarak temiz ve optimize kod yazmayı öğren. Genişletmek için tıkla... Onu öğrenmesine gerek yok. Önce kod yazmayı öğrenecek. Sonra daha iyi kod yazmayı öğrenecek.