Bozkurt552 Centipat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 Merhaba, 18 yaşından küçüğüm freelance işlere başlamak istiyorum bunun için banka servisi önerir misiniz?
Merhaba, 18 yaşından küçüğüm freelance işlere başlamak istiyorum bunun için banka servisi önerir misiniz?
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #2 Ailenle gidip Garanti veya Yapıkredi'den hesap açabilirsin. PeP hesabı da açabilirsin komisyon oranları çok uygun.
Ailenle gidip Garanti veya Yapıkredi'den hesap açabilirsin. PeP hesabı da açabilirsin komisyon oranları çok uygun.
WenLingZhou Hectopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 345 Daha fazla Sistem Özellikleri Mac Air M3 (2024) Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #3 Dropshipping falan yapmayı planlıyorsanız payooner diye yerden hesap açıp kart aktifleştirmeniz daha mantıklı diye biliyorum şimdi yeni yöntemler var mı emin değilim ama şu anlık hatırladıgım kadarıyla bu.
Dropshipping falan yapmayı planlıyorsanız payooner diye yerden hesap açıp kart aktifleştirmeniz daha mantıklı diye biliyorum şimdi yeni yöntemler var mı emin değilim ama şu anlık hatırladıgım kadarıyla bu.