18 yaş altı yurt dışından alışveriş yapabilir mi?

Slayer.14

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. 17 yaşındayım, Temu'dan ve AliExpress'ten motosikletim için aksesuar almak istiyorum. 18 yaş altında olduğum için bir sorun olur mu? Babamın kartını kullanarak alacağım. Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Yanlış bilgi

Olmaz gümrük için 18 yaşından büyük birininde T.C. yazman lazım ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz. Bende 18 yaş altında biriyim fakat Temu'dan alışveriş yapabiliyorum. Daha geçen Aula F75 ve Ajazz mouse aldım herhangi bir sorun olmadı. Annemin kartını kullandım.

2 yıl once alıexpresten flash bellek alııstım o zaman 14 yasındaydım kendı tcmı gırmıstım ve gelmıstı PTT'den teslım almıstım şu an değişti mi bılmıyorum.

Sen ne olur ne olmaz annenin veya babanın TC'sini yaz.
Annem ve babam aylık 5 ürün hakkını doldurdu o yüzden

Temu tarzı yerlerde sorun çıkmaz kendi T.C.'ni kullanabilirsin bende kendiminkini yazıyorum.
Teşekkür ederim

Sorun olmaz çok alışveriş yaptım yurtdışından kendi TC'm ile.
Teşekkür ederim

Sorun olmaz çok alışveriş yaptım yurtdışından kendi TC'm ile.
Teşekkür ederim

Olmaz. Bende 18 yaş altında biriyim fakat Temu'dan alışveriş yapabiliyorum. Daha geçen Aula F75 ve Ajazz mouse aldım herhangi bir sorun olmadı. Annemin kartını kullandım.
Teşekkür ederim

2 yıl once alıexpresten flash bellek alııstım o zaman 14 yasındaydım kendı tcmı gırmıstım ve gelmıstı PTT'den teslım almıstım şu an değişti mi bılmıyorum.
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…