0basketci0 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 Bende 18 yaş altı ziraat kartı var. Ben bu kart ile dışarıda post cihazımdan alışveriş yapabiliyor muyum temassız falan? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2025
Bende 18 yaş altı ziraat kartı var. Ben bu kart ile dışarıda post cihazımdan alışveriş yapabiliyor muyum temassız falan?
Trefax3883 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2025 #2 0basketci0 dedi: Bende 18 yaş altı ziraat kartı var. Ben bu kart ile dışarıda post cihazımdan alışveriş yapabiliyor muyum temassız falan? Genişletmek için tıkla... Yapılır diye biliyorum. Yine de en doğru bilgi için müşteri temsilcisine sorabilirsin.
0basketci0 dedi: Bende 18 yaş altı ziraat kartı var. Ben bu kart ile dışarıda post cihazımdan alışveriş yapabiliyor muyum temassız falan? Genişletmek için tıkla... Yapılır diye biliyorum. Yine de en doğru bilgi için müşteri temsilcisine sorabilirsin.
metehan388 Centipat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #3 Hocam yapılıyor ben 17 yasındayım ama ziraat yerine Akbank falan geçersen daha iyi olur gibi onlarda IBAN'dan para atma falan var herhalde ben ziraat kullanıyorum para falan atamıyorum Akbank'a geçeceğim inşallah.
Hocam yapılıyor ben 17 yasındayım ama ziraat yerine Akbank falan geçersen daha iyi olur gibi onlarda IBAN'dan para atma falan var herhalde ben ziraat kullanıyorum para falan atamıyorum Akbank'a geçeceğim inşallah.