g0atsanji Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2025 #11 Enes3458 dedi: Verirler hocam, TROY istemediğinizi belirtirseniz verirler. Genişletmek için tıkla... Benimki banka kartı ama, bazı yerlerde 18 altına ilk imzada TROY dışı vermiyorlar diyorlardı siz almış mıydınız? Kod6007 dedi: İlk imzayı ben geçen sene aldım bana Visa geldi Epic Games, Steam ve diğer tüm e-ticaret sitelerinde kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Visa istediğini belirttin mi ve banka kartı mıydı kredi kartı mıydı?
Enes3458 dedi: Verirler hocam, TROY istemediğinizi belirtirseniz verirler. Genişletmek için tıkla... Benimki banka kartı ama, bazı yerlerde 18 altına ilk imzada TROY dışı vermiyorlar diyorlardı siz almış mıydınız? Kod6007 dedi: İlk imzayı ben geçen sene aldım bana Visa geldi Epic Games, Steam ve diğer tüm e-ticaret sitelerinde kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Visa istediğini belirttin mi ve banka kartı mıydı kredi kartı mıydı?
Kod6007 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 494 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2025 #12 g0atsanji dedi: Benimki banka kartı ama, bazı yerlerde 18 altına ilk imzada TROY dışı vermiyorlar diyorlardı siz almış mıydınız? Visa istediğini belirttin mi ve banka kartı mıydı kredi kartı mıydı? Genişletmek için tıkla... TROY kart muhabbeti o zamanlar yoktu farklı bir talepte bulunmadım bana gelen kart visaydı Ve bu sene başlarında kartımı kaybettiğim için yeni kart başvurusu yaptım aynı şekilde firma talebim olmadı ve yine Visa geldi
g0atsanji dedi: Benimki banka kartı ama, bazı yerlerde 18 altına ilk imzada TROY dışı vermiyorlar diyorlardı siz almış mıydınız? Visa istediğini belirttin mi ve banka kartı mıydı kredi kartı mıydı? Genişletmek için tıkla... TROY kart muhabbeti o zamanlar yoktu farklı bir talepte bulunmadım bana gelen kart visaydı Ve bu sene başlarında kartımı kaybettiğim için yeni kart başvurusu yaptım aynı şekilde firma talebim olmadı ve yine Visa geldi
g0atsanji Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2025 #13 Kod6007 dedi: TROY kart muhabbeti o zamanlar yoktu farklı bir talepte bulunmadım bana gelen kart visaydı. Ve bu sene başlarında kartımı kaybettiğim için yeni kart başvurusu yaptım aynı şekilde firma talebim olmadı ve yine Visa geldi. Genişletmek için tıkla... Sorsam bana Visa veya Mastercard yollarlar mı sizce? Sorayım mı?
Kod6007 dedi: TROY kart muhabbeti o zamanlar yoktu farklı bir talepte bulunmadım bana gelen kart visaydı. Ve bu sene başlarında kartımı kaybettiğim için yeni kart başvurusu yaptım aynı şekilde firma talebim olmadı ve yine Visa geldi. Genişletmek için tıkla... Sorsam bana Visa veya Mastercard yollarlar mı sizce? Sorayım mı?
Kod6007 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 494 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2025 #14 g0atsanji dedi: Sorsam bana Visa veya Mastercard yollarlar mı sizce? Sorayım mı? Genişletmek için tıkla... Şansınızı deneyin hocam
g0atsanji dedi: Sorsam bana Visa veya Mastercard yollarlar mı sizce? Sorayım mı? Genişletmek için tıkla... Şansınızı deneyin hocam