Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 15 Haziran 2022 #11 429905 dedi: Evet hocam yasak ama daha kötü yerlerde bile denetleme düzgün değil mahalle bakkalını kim n'eyler. Genişletmek için tıkla... Biraz işlek bir konumda ceza korkusuna satmayabilirler diye düşünüyordum. Yasak olmadığına dair resmi bir belge var mı peki? Vermem sana yasak vs derse gösterebilmesi için.
429905 dedi: Evet hocam yasak ama daha kötü yerlerde bile denetleme düzgün değil mahalle bakkalını kim n'eyler. Genişletmek için tıkla... Biraz işlek bir konumda ceza korkusuna satmayabilirler diye düşünüyordum. Yasak olmadığına dair resmi bir belge var mı peki? Vermem sana yasak vs derse gösterebilmesi için.
429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.742 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #12 Lukass dedi: Biraz işlek bir konumda ceza korkusuna satmayabilirler diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Hayır diyeceklerini düşünmüyorum 14 yaşında bir çocuk onu nasıl kullanacağını bilir zaten. Yanında sigara istemeyeceğine göre bir şey olmaz.
Lukass dedi: Biraz işlek bir konumda ceza korkusuna satmayabilirler diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Hayır diyeceklerini düşünmüyorum 14 yaşında bir çocuk onu nasıl kullanacağını bilir zaten. Yanında sigara istemeyeceğine göre bir şey olmaz.
Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 15 Haziran 2022 #13 429905 dedi: Hayır diyeceklerini düşünmüyorum 14 yaşında bir çocuk onu nasıl kullanacağını bilir zaten. Yanında sigara istemeyeceğine göre bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam cevap veren herkese teşekkür ederim.
429905 dedi: Hayır diyeceklerini düşünmüyorum 14 yaşında bir çocuk onu nasıl kullanacağını bilir zaten. Yanında sigara istemeyeceğine göre bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam cevap veren herkese teşekkür ederim.