18 yaş altına kart önerisi

wlartss

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben 15 yasindayim ve Papara kullaniyordum fakat son durumda Papara artik kullanilmayacak diye biliyorum onun icin bana bir kart lazim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, ben 15 yasindayim ve Papara kullaniyordum fakat son durumda Papara artik kullanilmayacak diye biliyorum onun icin bana bir kart lazim. Teşekkürler.

Veli ile birlikte gidilip Garanti'de vadesiz TL hesabı açılabilir 18 yaş altına her şeyi açık veriyor çünkü mobil bankacılık dahil.

Oradayken temassız kart isterseniz temassız banka kartı da veriyorlar.

Şubede aksi söylenebiliyor ama açılıyor mobil bankacılık.
Diğer türlü bankalara ait ön ödemeli kartlar en güvenlileri.

Ailenden biri ile (anne-baba) bir banka şubesine gidip kendine banka kartı çıkartabilirsin ama benim sana tavsiyem Garanti Bankası olacaktır çünkü diğer bankalarda para gönderme işlemi yapamazsın sadece mobil bankacılıkta hesabındaki parayı görebilirsin geri kalan neredeyse tüm işlemlerin kısıtlı eğer Garanti Bankası olmazsa İş Bankası'na git oradan çıkart kartını orada ise parayı kayıtlı kişiler olmak şartıyla gönderebiliyorsun ve yatırım hesabı açmana izin veriyor uygulama ama ilk önceliğin Garanti Bankası olsun sana tavsiyem fakat şunu unutma mobil bankacılık 16 yaşında veriliyor haberin olsun diğer Papara ininal papel Tosla gibi yerlere hiç bulaşma hayatın kararır kullanmanı tavsiye etmiyorum.(kartı alırken TROY kart alma sakın Steam Epic Games veya başka yerlerde geçmiyor kullanamazsın Visa veya Mastercard al)

Veli ile birlikte gidilip Garanti'de vadesiz TL hesabı açılabilir 18 yaş altına her şeyi açık veriyor çünkü mobil bankacılık dahil.

Oradayken temassız kart isterseniz temassız banka kartı da veriyorlar.

Şubede aksi söylenebiliyor ama açılıyor mobil bankacılık.
Diğer türlü bankalara ait ön ödemeli kartlar en güvenlileri.

Ek olarak mobil bankacılık uygulamasında yatırım hesabı açabiliyorsun veya sanal kart oluşturabiliyorsun fakat diğer bankalarda bunlar genellikle kısıtlı.

Mobil bankacılık 16 yaşında veriliyor haberin olsun diğer Papara ininal papel Tosla gibi yerlere hiç bulaşma hayatın kararır kullanmanı tavsiye etmiyorum.

16 yaş altına Garanti'nin mobil bankacılık vermediğini bilmiyordum.🧐 ben 16 yaşındaydım aldığımda ondan dolayı açık gelmiş olabilir.

Tosla Akbank'ın olmalı.
Fakat diğer ön ödemeli kuruluşları için haklısınız. Papara'dan sonra ben de soğudum o tarz şirketlere.

Nasıl hayat kararıyor?

Ertesi gün baktın şirket illegal işler yaptığı için kapanmış senin paran da içeride kalmış örneğin ininal veya papara (her ne kadar para çekebilsen de papara'da).

Tosla ve tami veya Nays'a bunu demiyorum çünkü bunlar bankalara ait en azından.

Ertesi gün baktın şirket illegal işler yaptığı için kapanmış senin paran da içeride kalmış örneğin ininal veya Papara (her ne kadar para çekebilsen de Papara'da).

Tosla ve tami veya Nays'a bunu demiyorum çünkü bunlar bankalara ait en azından.

Tosla'yi cogu arkadasim onermedi nasildir sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı