AgresiFatih Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 18 yaşının altındayım ve nasıl para kazanılır, nasıl geliştiririm tarzı seyleri merak ediyorum.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #2 Freelance dışında 18 yaşın altında internetten para kazanılamaz. En fazla CS2 skinleri satarsınız o kadar.
Freelance dışında 18 yaşın altında internetten para kazanılamaz. En fazla CS2 skinleri satarsınız o kadar.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 12 Kasım 2023 #3 Dostum kimse bu sorunun cevabını sana söylemez. Eğer bir cevap istiyorsan gerçekten görmüş geçirmiş birisinden kurs satın alarak başlayabilirsin. iUgur dedi: Freelance dışında 18 yaşın altında internetten para kazanılamaz. En fazla CS2 skinleri satarsınız o kadar. Genişletmek için tıkla... Ben 18 yaş altındayken başladım para kazanmaya ve şu an hala ekmeğini yiyorum.
Dostum kimse bu sorunun cevabını sana söylemez. Eğer bir cevap istiyorsan gerçekten görmüş geçirmiş birisinden kurs satın alarak başlayabilirsin. iUgur dedi: Freelance dışında 18 yaşın altında internetten para kazanılamaz. En fazla CS2 skinleri satarsınız o kadar. Genişletmek için tıkla... Ben 18 yaş altındayken başladım para kazanmaya ve şu an hala ekmeğini yiyorum.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #4 334155 dedi: Ben 18 yaş altındayken başladım para kazanmaya ve şu an hala ekmeğini yiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir becerisi yoksa çok zor bir şey o. Ya becerisi olacak ya da CS skinleri satacak. Hiç yoktan bir Photoshop bilse para kazanmaya başlar.
334155 dedi: Ben 18 yaş altındayken başladım para kazanmaya ve şu an hala ekmeğini yiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir becerisi yoksa çok zor bir şey o. Ya becerisi olacak ya da CS skinleri satacak. Hiç yoktan bir Photoshop bilse para kazanmaya başlar.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #5 iUgur dedi: Bir becerisi yoksa çok zor bir şey o. Ya becerisi olacak ya da CS skinleri satacak. Hiç yoktan bir Photoshop bilse para kazanmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Benim photoshop bilgim üstün derece var ancak satıcak kişi yok
iUgur dedi: Bir becerisi yoksa çok zor bir şey o. Ya becerisi olacak ya da CS skinleri satacak. Hiç yoktan bir Photoshop bilse para kazanmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Benim photoshop bilgim üstün derece var ancak satıcak kişi yok
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #6 ArkDesign dedi: Benim Photoshop bilgim üstün derece var ancak satacak kişi yok Genişletmek için tıkla... Freelance sitelerinde hesap açın ve ilan verin. "Ufak bir maliyet karşılığında Photoshop yapabilirim" diye. O zaman satacak kişi çıkmaya başlar.
ArkDesign dedi: Benim Photoshop bilgim üstün derece var ancak satacak kişi yok Genişletmek için tıkla... Freelance sitelerinde hesap açın ve ilan verin. "Ufak bir maliyet karşılığında Photoshop yapabilirim" diye. O zaman satacak kişi çıkmaya başlar.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #7 iUgur dedi: Freelance sitelerinde hesap açın ve ilan verin. "Ufak bir maliyet karşılığında Photoshop yapabilirim" diye. O zaman satacak kişi çıkmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Hangi siteleri önerirsiniz?
iUgur dedi: Freelance sitelerinde hesap açın ve ilan verin. "Ufak bir maliyet karşılığında Photoshop yapabilirim" diye. O zaman satacak kişi çıkmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Hangi siteleri önerirsiniz?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #8 ArkDesign dedi: Hangi siteleri önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bir site vardı 13 yaşından büyük isen kayıt olabiliyordun. Adı Bionluk idi sanırsam. Bionluk'ta hesap açabilirsiniz iyi olur.
ArkDesign dedi: Hangi siteleri önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bir site vardı 13 yaşından büyük isen kayıt olabiliyordun. Adı Bionluk idi sanırsam. Bionluk'ta hesap açabilirsiniz iyi olur.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #9 iUgur dedi: Bir site vardı 13 yaşından büyük isen kayıt olabiliyordun. Adı Bionluk idi sanırsam. Bionluk'ta hesap açabilirsiniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.
iUgur dedi: Bir site vardı 13 yaşından büyük isen kayıt olabiliyordun. Adı Bionluk idi sanırsam. Bionluk'ta hesap açabilirsiniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 12 Kasım 2023 #10 iUgur dedi: Bir becerisi yoksa çok zor bir şey o. Ya becerisi olacak ya da CS skinleri satacak. Hiç yoktan bir Photoshop bilse para kazanmaya başlar. Genişletmek için tıkla... CS skinleri alıp satmak eğer sermaye yoksa çok gereksiz bir iş. Ayrıca Freelance yorumunuza da katılmıyorum. Sitelere ara sıra baktığımda fiyatların, işlerin boyutuna göre çok aşağıda kaldığını görüyorum. AgresiFatih dedi: 18 yaşının altındayım ve nasıl para kazanılır, nasıl geliştiririm tarzı seyleri merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Naçizane tavsiyem sana önce ufak tefek para kazanabileceğin bir iş bul, daha sonra kendine yatırım yap. Kitap oku, kurs al, psikolojik hileleri vs. öğren.
iUgur dedi: Bir becerisi yoksa çok zor bir şey o. Ya becerisi olacak ya da CS skinleri satacak. Hiç yoktan bir Photoshop bilse para kazanmaya başlar. Genişletmek için tıkla... CS skinleri alıp satmak eğer sermaye yoksa çok gereksiz bir iş. Ayrıca Freelance yorumunuza da katılmıyorum. Sitelere ara sıra baktığımda fiyatların, işlerin boyutuna göre çok aşağıda kaldığını görüyorum. AgresiFatih dedi: 18 yaşının altındayım ve nasıl para kazanılır, nasıl geliştiririm tarzı seyleri merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Naçizane tavsiyem sana önce ufak tefek para kazanabileceğin bir iş bul, daha sonra kendine yatırım yap. Kitap oku, kurs al, psikolojik hileleri vs. öğren.