Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 630 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Merhaba hocalarım 14 yaşındayım muvakatname aracılığıyla veya başka bir belge ile kredi kartı alabilir miyim taksitli alışveriş için? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2022
Merhaba hocalarım 14 yaşındayım muvakatname aracılığıyla veya başka bir belge ile kredi kartı alabilir miyim taksitli alışveriş için?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #2 Sanmıyorum. Banka kartını zor alırsınız. Hatta imkansız, kredi kartı almak için sigortalı sabit gelirli işiniz olması gerekiyor.
Sanmıyorum. Banka kartını zor alırsınız. Hatta imkansız, kredi kartı almak için sigortalı sabit gelirli işiniz olması gerekiyor.
S stresli Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 Yigithan Yildirim dedi: Sanmıyorum. Banka kartını zor alırsınız. Hatta imkansız, kredi kartı almak için sigortalı sabit gelirli işiniz olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altında kredi kartı nasıl alır bilmiyorum ama kredi kartı almak için iş ya da sigorta gerekmiyor. İşsiz ve sigortasız olabilirsiniz.
Yigithan Yildirim dedi: Sanmıyorum. Banka kartını zor alırsınız. Hatta imkansız, kredi kartı almak için sigortalı sabit gelirli işiniz olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altında kredi kartı nasıl alır bilmiyorum ama kredi kartı almak için iş ya da sigorta gerekmiyor. İşsiz ve sigortasız olabilirsiniz.
Ghostrise Centipat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #4 Samet2233 dedi: Merhaba hocalarım 14 yaşındayım muvakatname aracılığıyla veya başka bir belge ile kredi kartı alabilir miyim taksitli alışveriş için? Genişletmek için tıkla... Alamazsiniz hocam hiçbir yolu yok.
Samet2233 dedi: Merhaba hocalarım 14 yaşındayım muvakatname aracılığıyla veya başka bir belge ile kredi kartı alabilir miyim taksitli alışveriş için? Genişletmek için tıkla... Alamazsiniz hocam hiçbir yolu yok.
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 630 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #5 Yigithan Yildirim dedi: Sanmıyorum. Banka kartını zor alırsınız. Hatta imkansız, kredi kartı almak için sigortalı sabit gelirli işiniz olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam banka kartı var zaten kendi adıma kredi kartı için hiç alamaz mıyım bir belge aracılığı veya annem babam kefil olsa vermezler mi? Ghostrise dedi: Alamazsiniz hocam hiçbir yolu yok. Genişletmek için tıkla... Peki 16 yaş için veren banka var mı?
Yigithan Yildirim dedi: Sanmıyorum. Banka kartını zor alırsınız. Hatta imkansız, kredi kartı almak için sigortalı sabit gelirli işiniz olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam banka kartı var zaten kendi adıma kredi kartı için hiç alamaz mıyım bir belge aracılığı veya annem babam kefil olsa vermezler mi? Ghostrise dedi: Alamazsiniz hocam hiçbir yolu yok. Genişletmek için tıkla... Peki 16 yaş için veren banka var mı?
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.602 Makaleler 3 Çözümler 66 18 Haziran 2022 #6 Alabilirsiniz. Aileniz üzerinden size ek kart olarak verilir. Hesabın sahibi anneniz ya da babanız olur.
Alabilirsiniz. Aileniz üzerinden size ek kart olarak verilir. Hesabın sahibi anneniz ya da babanız olur.
3 357180 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 887 Çözümler 3 18 Haziran 2022 #7 Yigithan Yildirim dedi: Sanmıyorum. Banka kartını zor alırsınız. Hatta imkansız, kredi kartı almak için sigortalı sabit gelirli işiniz olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sigortalı değilim gelirim de yok 2 tane kredi kartım var. Banka kartını alırsınız kk vermezler.
Yigithan Yildirim dedi: Sanmıyorum. Banka kartını zor alırsınız. Hatta imkansız, kredi kartı almak için sigortalı sabit gelirli işiniz olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sigortalı değilim gelirim de yok 2 tane kredi kartım var. Banka kartını alırsınız kk vermezler.
Ghostrise Centipat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #8 Samet2233 dedi: Hocam banka kartı var zaten kendi adıma kredi kartı için hiç alamaz mıyım bir belge aracılığı veya annem babam kefil olsa vermezler mi? Peki 16 yaş için veren banka var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kredi kartının hiçbir yolu yok. Normal banka kartı çıkartacaksanız aileniz ek kart çıkartabiliyor. Andar Han dedi: Alabilirsiniz. Aileniz üzerinden size ek kart olarak verilir. Hesabın sahibi anneniz ya da babanız olur. Genişletmek için tıkla... Hocam Kk'da o olmuyor. Fakat normal banka kartında dediğiniz şey yapılabilir.
Samet2233 dedi: Hocam banka kartı var zaten kendi adıma kredi kartı için hiç alamaz mıyım bir belge aracılığı veya annem babam kefil olsa vermezler mi? Peki 16 yaş için veren banka var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kredi kartının hiçbir yolu yok. Normal banka kartı çıkartacaksanız aileniz ek kart çıkartabiliyor. Andar Han dedi: Alabilirsiniz. Aileniz üzerinden size ek kart olarak verilir. Hesabın sahibi anneniz ya da babanız olur. Genişletmek için tıkla... Hocam Kk'da o olmuyor. Fakat normal banka kartında dediğiniz şey yapılabilir.
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 630 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #9 Ghostrise dedi: Hocam kredi kartının hiçbir yolu yok. Normal banka kartı çıkartacaksanız aileniz ek kart çıkartabiliyor. Hocam Kk'da o olmuyor. Fakat normal banka kartında dediğiniz şey yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam garanti ve ziraat var kendi adıma istediğimde garantiden banka kartı için ek kart çıkarttırabiliyorum 2 banka kartı var şu an elimde garanti üzerinden aldığım.
Ghostrise dedi: Hocam kredi kartının hiçbir yolu yok. Normal banka kartı çıkartacaksanız aileniz ek kart çıkartabiliyor. Hocam Kk'da o olmuyor. Fakat normal banka kartında dediğiniz şey yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam garanti ve ziraat var kendi adıma istediğimde garantiden banka kartı için ek kart çıkarttırabiliyorum 2 banka kartı var şu an elimde garanti üzerinden aldığım.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.602 Makaleler 3 Çözümler 66 18 Haziran 2022 #10 @Ghostrise Biz yıllarca, kredi kartı diye başka bir şey kullandık o zaman.