18 yaş altında Telegram AirDrop botlarıyla uğraşmak bir şey kazandırır mı?

809455

Femtopat
Merhaba.
Bu aralar notcoin, dog, hamster kombat gibi tıklama veya girişle coin veren Telegram botlarını sürekli görüyorum. Açıkçası günde 5-10 dakika uğraşmaktan zarar gelmez diyerekten biraz bakındım fakat adamakıllı bilgi sahibi olamadım açıkçası. Ayrıca Telegram cüzdandan başka cüzdana aktarmamız gerekiyor sanırım o parayı çekmek için. 15 yaşımda olduğumdan dolayı Binance'ye de kayıt olamıyorum, ailemin üstüne yapmam imkansız. Bu konuda herhangi bir öneriniz var mı ya da bu botlarla alakalı bir fikriniz yapabileceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Botları boşverip derslerine bakarak veya yavaştan iş sahibi olarak hayatını kurtarmayı deneyebilirsin.

Botları boş verip derslerine bakarak veya yavaştan iş sahibi olarak hayatını kurtarmayı deneyebilirsin.

Zaten derslerim çok iyi, bölgenin en iyi fen lisesinde okuyorum. Böyle şeylere yönelmemin sebebi durumumuzun iyi olmaması. Zaten sadece okul ihtiyaçlarımı karşılayabilsem böyle şeylere vaktimi vermem emin ol.

Botları boş verip derslerine bakarak veya yavaştan iş sahibi olarak hayatını kurtarmayı deneyebilirsin.

Hemşehrim doğru söylemiş, botlardan günde kazanacağın maximum para 1-2 dolardır, günde 4-5 saat çalışarak bunu 10 sene yaparak ömür boyu botlarla uğraşmadan para kazanabilirsiniz.

Zaten derslerim çok iyi, bölgenin en iyi fen lisesinde okuyorum. Böyle şeylere yönelmemin sebebi durumumuzun iyi olmaması. Zaten sadece okul ihtiyaçlarımı karşılayabilsem böyle şeylere vaktimi vermem emin ol.
Bölgenin en iyi fen lisesinde okuyan kişi bu bot saçmalıklarından ne bekliyormuş? Twitter/Telegramdaki finans31 isimli hesabın aldatmacalarına gelmeyin. Derseniz çok kazandırıyor kanıtım var şöyle böyle, saadet zincirine bakın o halde. Patlar bir yerde o.

Hemşehrim doğru söylemiş, botlardan günde kazanacağın maximum para 1-2 dolardır, günde 4-5 saat çalışarak bunu 10 sene yaparak ömür boyu botlarla uğraşmadan para kazanabilirsiniz.
Hemşeri? Urfalı mıyız :)

Bölgenin en iyi fen lisesinde okuyan kişi bu bot saçmalıklarından ne bekliyormuş? Twitter/Telegramdaki finans31 isimli hesabın aldatmacalarına gelmeyin. Derseniz çok kazandırıyor kanıtım var şöyle böyle, saadet zincirine bakın o halde. Patlar bir yerde o.

Hemşeri? Urfalı mıyız :)
bilgim olmadığını yukarda belirttim zaten ben de.bu arada fen lisesinde okuduğumu ders çalış deyince belirttim yoksa fen lisesine gelen her eleman aşırı zeki olacak ya da ben çok zekiyim,önüme gelen her şeyi ayırt ediyorum açısından demedim.lgsye günde 3 saat çalışan biri fulleyebilirdi zaten.teşekkür ederim yine de.bulaşmayacağım.

2023'te girdim. Çok basit yıldı evet.
Gerçekten inanılmaz kolaydı. Çalışan kişiler için dezavantaj, çalışmayan kişiler için ise büyük bir avantaj oldu.

muhtemelen o yılda girsem ben de iyi yaparım diyecekler için baştan diyeyim diye dedim.
O yılki sınavda kimin ne yapacağı hiç belli olmamıştı. 500 puan beklenenlerin 480 puan aldığı oldu, 470 puan beklenenlerin 500 puan aldığı oldu. Eleyici soru neredeyse yoktu, tamamen MEB'in saçmalığıydı kısacası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı