18 yaş altında THH'ye nasıl başvurulur?

672622

Centipat
Makaleler
1
17 yaşındayım ve e-Devlet hesabı açamıyorum diye biliyorum. Nasıl tüketici hakem heyeti başvurusu yapabilirim?

17 yaşındayım ve e-Devlet hesabı açamıyorum diye biliyorum. Nasıl tüketici hakem heyeti başvurusu yapabilirim?

PTT'den şifre alıp e devletine giriş yapabilirsin.

Hocam bazıları reşit olmayan yapamaz diyor, bazıları 15 yetiyor diyor. Sanırsam yapabiliyorum 15de, umarım 18 altı olduğum için sorun olmuyordur başvuru yaparken, deneyeceğim.

Hocam bazıları reşit olmayan yapamaz diyor, bazıları 15 yetiyor diyor. Sanırsam yapabiliyorum 15'te, umarım 18 altı olduğum için sorun olmuyordur başvuru yaparken, deneyeceğim.

18 altı olmuyor diyen görevli kim acaba? Bir oturup çay kahve içelim. 15 yaş ve fotoğraflı kimlikle oluyor.

18 altı olmuyor diyen görevli kim acaba? Bir oturup çay kahve içelim. 15 yaş ve fotoğraflı kimlikle oluyor.
Tamamdır hocam, wraith esports tarafından nasıl dolandırıldığım ve paramı nasıl söke söke aldığımla ilgili konu gelir yakında. : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…