18 yaş altının kripto kullanması yasal mı?

Wakk94

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba ben 18 yaşından küçüğüm. Kripto para kullanmak istiyorum ancak kendim yatırmyacağım, zaten yatıracak param yok. Airdrop veya belli başlı uygulamalardan elde ettiğim parayı kullanmak istiyorum. Abim bilgilerini kullanmama izin verdi ama onu Papara ininal ile vs. meşgul edersem sıkılıp vazgeçiyor ve hiçbir şey yapmıyor. Bu yüzden onun bilgileriyle Binance hesabı oluşturup bu hesaptaki paraları ininal'e vs. aktarmayı düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Yasal olarak geçerli midir ve başım belaya girer mi?

Bildiğim kadarıyla paranın aktarılacağı kart 18 yaş ve üzeri kişiye ait olmalı. Hesap açarken zaten kart bilgisi istemiyor mu ? banka kartı şart diye biliyorum.

Merhaba ben 18 yaşından küçüğüm. Kripto para kullanmak istiyorum ancak kendim yatırmyacağım, zaten yatıracak param yok. Airdrop veya belli başlı uygulamalardan elde ettiğim parayı kullanmak istiyorum. Abim bilgilerini kullanmama izin verdi ama onu Papara ininal ile vs. meşgul edersem sıkılıp vazgeçiyor ve hiçbir şey yapmıyor. Bu yüzden onun bilgileriyle Binance hesabı oluşturup bu hesaptaki paraları ininal'e vs. aktarmayı düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Yasal olarak geçerli midir ve başım belaya girer mi?
Hesapları 18 Yaş üstü birinin üzerine kurdunmu hesabı kimin kullandığı çok farketmez.
Yani Babanın kartından oyun alınca kimse sana neden aldın demez bunun gibi düşün.

@RMC Team @Teyarev yanıtlar için teşekkürler. Peki bu hesapları 18 yaşıma gelene kadar kullansam 18 yaşımda kredi kartı alıp bu paraları kullanabilir miyim? Tekrardan vereceğiniz cevaplar için teşekkürler bu konuda çok bilgisizim

@RMC Team @Teyarev yanıtlar için teşekkürler. Peki bu hesapları 18 yaşıma gelene kadar kullansam 18 yaşımda kredi kartı alıp bu paraları kullanabilir miyim? Tekrardan vereceğiniz cevaplar için teşekkürler bu konuda çok bilgisizim
Hesap +18 birisinin üzerine diye düşünürsek kripto alıp sattığın zaman +18 birisi yapmış sayılacak. Parayı çeken kişide o vakit +18 olacak. Bunda ben bir sorun göremedim.

18 Yaşına kadar bekleme gerek yok ININAL hesabı aç sanal kart oluştur kriptoyu aktardığın banka kartından ININAL aktarabilirsin aynı şey PAPARA içinde geçerli.

IBAN olmsaı yeterli çekmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı