T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.425 Çözümler 10 5 Mart 2024 #1 -18 yaş için alınan ziraat banka kartı ile internetten alışveriş yapılabilir mi?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #2 İnternet kullanıma açıksa evet yapılabilir. Artı 0 Eksi
KS KS T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.425 Çözümler 10 5 Mart 2024 #3 mhmtkcbs dedi: İnternet kullanıma açıksa evet yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Açık olup olmadığını nereden öğrenebilirim ve nasıl açtırabilirim? Artı 0 Eksi
mhmtkcbs dedi: İnternet kullanıma açıksa evet yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Açık olup olmadığını nereden öğrenebilirim ve nasıl açtırabilirim?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #4 Hangi banka? Mobil uygulama varsa oradan açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.425 Çözümler 10 5 Mart 2024 #5 mhmtkcbs dedi: Hangi banka? Mobil uygulama varsa oradan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ziraat. mhmtkcbs dedi: Hangi banka? Mobil uygulama varsa oradan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya baktım maalesef oradan bir şey yapılmıyor. mhmtkcbs dedi: Hangi banka? Mobil uygulama varsa oradan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İletişimden ulaştım. Otomatik sesli yanıt çıktı. Bilgilerimi falan girdim kartınızda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır dedi. Son düzenleme: 5 Mart 2024 Artı 0 Eksi
mhmtkcbs dedi: Hangi banka? Mobil uygulama varsa oradan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ziraat. mhmtkcbs dedi: Hangi banka? Mobil uygulama varsa oradan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya baktım maalesef oradan bir şey yapılmıyor. mhmtkcbs dedi: Hangi banka? Mobil uygulama varsa oradan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İletişimden ulaştım. Otomatik sesli yanıt çıktı. Bilgilerimi falan girdim kartınızda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır dedi.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #6 Tr_temhA dedi: Ziraat. Uygulamaya baktım maalesef oradan bir şey yapılmıyor. İletişimden ulaştım. Otomatik sesli yanıt çıktı. Bilgilerimi falan girdim kartınızda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır dedi. Genişletmek için tıkla... Hm Ziraat ise sıkıntı. Bazen açabiliyorlar şubeye sormak lazım. Artı 0 Eksi
Tr_temhA dedi: Ziraat. Uygulamaya baktım maalesef oradan bir şey yapılmıyor. İletişimden ulaştım. Otomatik sesli yanıt çıktı. Bilgilerimi falan girdim kartınızda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır dedi. Genişletmek için tıkla... Hm Ziraat ise sıkıntı. Bazen açabiliyorlar şubeye sormak lazım.
KS KS T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.425 Çözümler 10 6 Mart 2024 #7 mhmtkcbs dedi: HM ziraat ise sıkıntı. Bazen açabiliyorlar şubeye sormak lazım. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada gibi sitelerde hiç denemedim. Başka yerlerde olmuyor diye Papara kullanıyordum. Belki olur. Kapalı olsa dün açık demezlerdi herhalde. Artı 0 Eksi
mhmtkcbs dedi: HM ziraat ise sıkıntı. Bazen açabiliyorlar şubeye sormak lazım. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada gibi sitelerde hiç denemedim. Başka yerlerde olmuyor diye Papara kullanıyordum. Belki olur. Kapalı olsa dün açık demezlerdi herhalde.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #8 1 TLlik falan harcama yapabiliyorsanız öyle deneyebilirsiniz olmadı. Artı 0 Eksi
KS KS T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.425 Çözümler 10 6 Mart 2024 #9 mhmtkcbs dedi: 1 TL'lik falan harcama yapabiliyorsanız öyle deneyebilirsiniz olmadı. Genişletmek için tıkla... Baktım da bulamadım bir şey. Artı 0 Eksi
mhmtkcbs dedi: 1 TL'lik falan harcama yapabiliyorsanız öyle deneyebilirsiniz olmadı. Genişletmek için tıkla... Baktım da bulamadım bir şey.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #10 Amazonda 1TLlik hediye çeki oluyor isterseniz onu yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm