18 yaş futbol için geç mi?

emrullahaltn

Decapat
Daha fazla  
18 yaşındayım ve sanki biraz yeteneğim var acaba başlasam futbolcu olabilir miyim geç mi?

Hocam biraz geç olmuş daha erken başlasaydınız daha iyi olurdu, ama hala başlayabilirsiniz ben başlayın derim xd

18 yaşındayım ve sanki biraz yeteneğim var acaba başlasam futbolcu olabilir miyim geç mi?
Geç tabi, Arda gülere bakın adam 18 de Reale gidiyor. Bilindik futbolcular en geç 15-16 yaşında futbola başlamış. Yine bir yerlere gelebilirsiniz ama. Deneyin bence.

Gerçekçi olmak gerekir ise geç. Tanıdığınız filan varsa anca olur öbür türlü kabul etmezler sanırım.
Ya evet bu tanıdık olayını çok duydum ama birazda şöyle düşünüyorum eğer gerçekten 20li yaşlara kadar sıkı çalışırsam olur gibi de geliyor

Ya evet bu tanıdık olayını çok duydum ama birazda şöyle düşünüyorum eğer gerçekten 20li yaşlara kadar sıkı çalışırsam olur gibi de geliyor
Olabilir ama tüm odağınızı buna vermeyin derim. Elinizde meslek olsun. Çünkü dediğinizi yapıp başarılı olan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez.

Maalesef çok geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…