18 yaş için hobi veya iş önerisi

Mantor

Femtopat
Daha fazla  
2012'den 2021e kadar lisanslı olarak basketbol oynadım ancak pandemi sağ olsun beni spordan uzak tuttu sonra da tembellikten dolayı geri başlamadım. Şimdi tekrardan başlamayı düşünüyorum ancak çoğu yerde 18 yaşından sonra birisinin basketbolcu olma ihtimali sıfıra yakın yazıyor. Boyum genetikten dolayı uzun değil(1.74) ancak hem kol gücü olarak hem de zıplayış gücü olarak benim basketbol geçmişi sayesinde var. Şuttur, top sürmedir onlarda eskisi kadar olmasa da var. Ayrıca soruyorum, 18 yaşına geldim ama hala bir ihtimal boyumun uzama ihtimali var mı? Basketbolun boy uzattığını söylemiyorum ama boyumuzu uzatan plağın kapanmama ihtimali kaç onu sormak istiyorum.

aşcılık 17 yaşındayım ve stajer olmam harici usta sayılırım geleceğin için çok büyük yatırım olur spor ile ni yere gelebileceğiniz sanmıyorum torpilli değilsen tabii

Erkeklerde 21e kadar uzama olabiliyor. Eğer işinizi garantiye almak istiyosanız hastanede röntgen çektirerek baktırabiliyorsunuz plağın kapanıp kapanmadına. Bir de hobi konusuna gelirsek basketbola bence devam etmenizde bir sakınca yok belki profesyonel olarak yapmazsınız ama arkadaşlarla arada buluşup oynayabilirsiniz kendi aranızda.

2012'den 2021e kadar lisanslı olarak basketbol oynadım ancak pandemi sağ olsun beni spordan uzak tuttu sonra da tembellikten dolayı geri başlamadım. Şimdi tekrardan başlamayı düşünüyorum ancak çoğu yerde 18 yaşından sonra birisinin basketbolcu olma ihtimali sıfıra yakın yazıyor. Boyum genetikten dolayı uzun değil(1.74) ancak hem kol gücü olarak hem de zıplayış gücü olarak benim basketbol geçmişi sayesinde var. Şuttur, top sürmedir onlarda eskisi kadar olmasa da var. Ayrıca soruyorum, 18 yaşına geldim ama hala bir ihtimal boyumun uzama ihtimali var mı? Basketbolun boy uzattığını söylemiyorum ama boyumuzu uzatan plağın kapanmama ihtimali kaç onu sormak istiyorum.

Hocam boyunuz 21 yaşına kadar uzayabiliyor diye biliyorum ben. Geç ergenliğe girmiş bile olduğunuzu varsaysak en iyi ihtimal 1.80 görürsünüz fakat bence 18 yaşında artık kariyer planları yapmalısın. Baskette ilerlemek yerine bence daha güvenli yol olan akademik kariyerine veya yapmayı sevdiğin bir şey varsa onda ustalaşmayı öğrenmen gerek örneğin yazılım, ticaret gibi. Umutlarını kaybetmen için söylemiyorum ama bu ülkede sporcu olarak bir yerlere gelmek eğer tanıdığın falan yoksa gerçekten çok zor. Bunu deyince insanlar bazen bahane üretme tarzında şeyler söylüyor fakat tanıdığın olmadan amatörden ileriye gitmek için Messi seviyesinde bir adam olmak lazım o yeteneğe sahip bile olsan bir yere gelme ihtimali düşük.

"Hobileriniz" hayatınızda büyük etkiler yaratabilir. Eğlenerek yaptığınız, ilgi duyduğunuz bir alana zaman ayırmanız özellikle de psikolojik sağlığınız için önemlidir. İş konusunda hiçbir bilgi vermemişsiniz sadece başlıkta yazıyor o yüzden yorum yapmak sağlıklı olmaz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı