18 yaş için iş önerisi

Shikinot

Picopat
Lise mezunuyum bu sene sınava girmeyeceğim. Seneye gireceğim. Mental olarak iyi olmadığım için 3-5 aylığına işe girmeyi düşünüyorum. (0 tecrübe) market haric iş arıyorum sizce nerede çalışılır kafede veya garson olarak çalışmayı düşünüyorum. Sizin de düşüncenizi almak istedim.

Garsonluk güzel gibi duruyor. Fast foodcularada bakabilirsiniz deneyimsiz kişiler için iyi olabiliyor genellikle.

Ben insan yüzü görmek istemiyorum sen de görmek istemezsen depo işini düşünebilirsin.

Ehliyet alabilirsen Kamyon Şoförlüğü. Sabahtan akşama kadar oturup araba süreceksin, aşırı yorucu birşey değil.

Midpoint'de komi olarak çalışmıştım geçen sene şu an 19 yaşındayım benim tavsiyem paraya göz dikip AA bura tanıdık bilindik mekan buraya gireyim deme sakın eğer işi garson olarak arıyorsan gerçekten çekilecek hiçbir tarafı yok onun yerine baristalığı falan öğrenebilirsin pek kolay değil bulunması fakat bulursan geliştirilebilecek bir alan.

Fazla parada gözüm yok sadece hayat konusunda büyük boşluktayım onu bulana kadar çalışıcam. Bu hafta bi bakıcam kafelere felan.

Müşteri Hizmetleri.

Fazla parada gözüm yok sadece hayat konusunda büyük boşluktayım onu bulana kadar çalışacağım. Bu hafta bir bakacağım kafelere falan.

Dediğim gibi barista iş ilanları bulabilirseniz kaçırmayın deneyimsiz girerseniz en azından kendinizi bu alanda geliştirir daha iyi yönlere çıkarsınız fakat yine de sizin tercihiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…